banditkg 48 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan ispod ostroga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jokino Verelo Zlatibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Perucac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Reka Sava Obrenovac i Termo elektrana TENT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo od mene... Juzna Afrika Grcka Donji Milanovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Avgust 10, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bosanske planine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TibaV 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reka Sava Obrenovac i Termo elektrana TENT Fenomenalna fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Avgust 11, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jastrebac, 20 Km jugoistocno od Krusevca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Septembar 13, 2009 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jastrebac, 20 Km jugoistocno od Krusevca... :o Wow... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jastrebac, 20 Km jugoistocno od Krusevca... Svaka cast majstore za ovo osvezenje! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Veveeeee reci nam tajnu???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veveeeee reci nam tajnu???? Photoshop SC4 je chudo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1817 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopadaju, mada je za moj ukus malko prejak ovaj filter? Ili šta je već koristio da postigne starinski šmek ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ave Veve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Photoshop SC4 je chudo. ;D Nije sve u PS-u, ima nesto i u oku (a Boga mi i u aparatu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Veve tebi je krajne vrema za jednu izlozbu!!! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na pozitivnim kritikama.... Pa moje je misljenje da sve ima svoj mali doprinos. Prvo izbor fotoaparata i objektiva, zatim podesavanje fotoaparata i na kraju nauceno znanje da se osecaj iz okoline prenese na digitalni zapis...onda dolazi na red obavezna obrada fotografije u Photoshop-u.... bar ja u to verujem a Zoki, dobro si osetio, upravo radim na skupljnju materijala za izlozbu hvala vam jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja na izlozbu,ali kao posmatrac!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na pozitivnim kritikama.... Pa moje je misljenje da sve ima svoj mali doprinos. Prvo izbor fotoaparata i objektiva, zatim podesavanje fotoaparata i na kraju nauceno znanje da se osecaj iz okoline prenese na digitalni zapis...onda dolazi na red obavezna obrada fotografije u Photoshop-u.... bar ja u to verujem a Zoki, dobro si osetio, upravo radim na skupljnju materijala za izlozbu hvala vam jos jednom Extra fotografije, kadrovi, oprema (kolko para tolko muzike), i zavidna obrada u PS-u, ali moje misljenje je da na nekim fotografijama dodajes previse, ali previse sharpness-a, bode oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja potpisem, iskopah neke slidze i potrudih se da ih malo obradim. Eeee, nekad sam i ja imao DSLR! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovcar Banja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...