Gremlin 24 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma LIFE fotke od nocas ! ;D Dane, Koma i ja Tesi me Koma jer vise nemam enduro motor ! ;D ;D ;D Pijancite bez mene, dok ja radim kao crw u kamenu.... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pijancite bez mene, dok ja radim kao crw u kamenu.... :'( :'( :'( Radi, radi da zaradis GS-a ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Tesi me Koma jer vise nemam enduro motor. Sta se desilo GS-u? Nije valjda da ces i ti na KaTooM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Viiiidiiiii majku vam kakva tema a ja tek sad video.... Phuuuhhh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tesi me Koma jer vise nemam enduro motor. Sta se desilo GS-u? Nije valjda da ces i ti na KaTooM A nee nikad na KaTooooM ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na TV-u je bio neki dokumentarni film iz 97.god. sa mitinga Vuka Draskovica i prepoznao sam Gremlina u velikom kadru kako slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 27, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I sa njim je bio? E vala stvarno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A ribolovci, jeste li ulovili ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sta - znam... 'Ajde Zub dodaj ostalo: gde, kada, kako, na sta, ko...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da sam zaboravio na ove slike. Imam splav na samom ušću Save u Dunav, kod Nebojša kule na Dorćolu, i pored mene je stacioniran splav jednog pravog alasa, Šilje. S vremena na vreme imam priliku da vidim njegov ulov, što je uglavnom nezanimljivo za fotografisanje (za jelo je jako zanimljivo). Ovaj som je težak oko 115 - 120 kilograma kojiko se sećam, bilo je to u avgustu 2003. Borili su se sa njim nizvodno od ušća, mrežom naravno, i ne baš kratko. Dok sam gledao koliko je napora uloženo da se som izvuče iz čamca na splav, bilo mi je jasno da je izvući ga iz vode, živog, delovalo kao nemoguća misija na trenutke. Skupila se cela obala da ga vidi, napravi koju fotografiju.[/img] Ubrzo je svih stotinak kila našlo svoje kupce u par lokalnih restorana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponad'o da je na sportski nacin ulovljen :-\ U svakom slucaju hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez texta posle svih ovih fotografija! Strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponad'o da je na sportski nacin ulovljen :-\ U svakom slucaju hvala na informacijama Meni se to čini kao nemoguće, mada nisam baš neki ribolovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponad'o da je na sportski nacin ulovljen :-\ U svakom slucaju hvala na informacijama Meni se to čini kao nemoguće, mada nisam baš neki ribolovac. Kako nemoguce? Pa ja sam na moru ulovio soma od 110kg na stap i konopac, a sarane od 10kg sam vadio na hleb i udicu direktno sa mola u Baskom Polju kod Makarske. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 29, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponad'o da je na sportski nacin ulovljen :-\ U svakom slucaju hvala na informacijama Meni se to čini kao nemoguće, mada nisam baš neki ribolovac. Kako nemoguce? Pa ja sam na moru ulovio soma od 110kg na stap i konopac, a sarane od 10kg sam vadio na hleb i udicu direktno sa mola u Baskom Polju kod Makarske. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dvoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stize hleb za somovinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 6, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nije tehnicki neka fotografija ali sam se pokidao od smijeha kada sam shvatio sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 6, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nece u vrtic i to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Itekako mi je poznata situacija :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je dan drzavnosti, pa je VS iliti Vojska Srbije malo senluchila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Indijano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pasji (su)zivot :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pasji (su)zivot :-[ Hoces da kazes kako im nedostaje intima ?!! Sto ne posla ovu za 'pocetak'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pasji (su)zivot :-[ Hoces da kazes kako im nedostaje intima ?!! Sto ne posla ovu za 'pocetak'? Ma kakva intima, njima nedostaje pajser da ih razdvoji :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...