search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dismalworld.com/must_see/unforgettable_photos.php malecki off, ako vas je fotka potresla http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1 ja redovno klikcem, ako je prevara njima na dusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 13, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom ja sedeo u kaficu na vrhu glavne ulice u Ivanjici, a odatle se pruza pogled na raskrsnicu sa velikim prometom. Tu cesto stoji jedan pandurski auto sa pozornicima koji vode racuna sta se radi po gradu. Uzeo ja aparat i kao malo panujem. Izlazi pandur iz kola i onako kulturno, bez dobro vece itd. prilazi meni i pita "sta slikas?" Ja mu kazem lepo kako panujem, slikam kola u prolazu, a on meni kaze da ne radim to, ako ne mislim da najebem posto je zabranjeno. Ja ga pitam sta je zabranjeno i pocnem da se smejem, a on meni kaze: "Ja ti lepo drugarski kazem! Nije ovo nikakvo drkanje, izdrkavanje, zajebancija....zabranjeno je slikanje privatnosti! Ja sam ti rekao sta sam imao, a ti kako hoces." Kad se tad nisam upisao od smeha necu nikad. Eto kako izgleda slikanje u Ivanjici. Ljude mozes da slikas samo sa ledja i sa vece daljine da slucajno ne primete. Kad te vide sa aparatom u ruci kako ides i slikas misle da si neka teska budala. Vozaci kola koja slikam imaju na licu onaj izraz "sta me koji k***** slikas, da nisi pandur." U malim sredinama ono sto kaze Gremlin 300mm objektivi pa sa velike daljine... i to je malo. Ovde jedino da si prilicno daleko pa uzmes neki 1200-1700mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kreten od pandura, ne mogu da verujem! Namerno bih ga cekao ceo dan da uhvatim kako npr. cacka nos, pa u lokalne novine... Ili bar flyere po gradu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kreten od pandura, ne mogu da verujem! Namerno bih ga cekao ceo dan da uhvatim kako npr. cacka nos, pa u lokalne novine... Ili bar flyere po gradu... ;D Ne verujem da bi dugo cekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 13, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislite na ovo kad spava u subotu vece, posle fajronta po lokalnim kaficima, negde oko 2 sata, kad su pune ulice i kad ima gomila pijanih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan To, to, samo da se bolje vidi... Jel' to u marici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Peru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan dupla duga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan mali mrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo, jesu li ono tvoje fotke? Ma kakvi , nemam ni aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan još maaalo od mene :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 15, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan još maaalo od mene :-[ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Par fotkica od mog dragog prijatelja i kolege vikinga Paal Audestad-a, uzivajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Od sada cu ga sa pravom oslovljavati sa: Čiko Kako je mlad! Kako je mlađi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Auuuu....ajd shto sam bio mlad, al shto sam imao vitku liniju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Auuuuuuuuu, pa sto nam ne prekrati muke??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Auuuuuuuuu, pa sto nam ne prekrati muke??? ja više ne razgovaram sa gremlinom, od kako sam shvatio kako je bio blizu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 15, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ko pogodi ko je ovaj chika, dobije bonzitu !!! ;D ;D ;D Auuuuuuuuu, pa sto nam ne prekrati muke??? ja više ne razgovaram sa gremlinom, od kako sam shvatio kako je bio blizu ... Auuuu! Sad moras da se iskupis pragnjetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...