mali_veseljak 1257 Napisano Petak u 22:41 Drug član, 999 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, igogitar said: @mali_veseljakkoju si uzeo,može li link? Nisam baš glup za ove gedžete ali kod ovih uređaja mi nije jasno da li mogu nešto da instaliram na sam uređaj ili samo vuče s telefona sve. Recimo da li mogu da instaliram neku navigaciju na ovaj uređaj i koristim bez telefona? Uzeo sam sa njemackih malih oglasa. Ovo je klasicni android auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8264 Napisano Subota u 12:13 Drug član, 1737 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da postoje ovakvi uređaji na koji se mogu instalirati npr. Google Maps koje uvek koristim za navigaciju i na koje sam navikao. Ako neko zna neka postavi link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6151 Napisano Subota u 12:27 Drug član, 4182 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Povežeš smartfon s ovim uređajem i koristiš Google maps sa smartfona, tako ti sve pokazuje i sve vidiš.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Subota u 12:46 (promenjeno) Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lično bolje pokazala fabrička multimedija za navigaciju Android auto probao i nesviđa mi se.Muzika se pušta sa uređaja ne treba sa telefona.Telefon pse poveže preko BT i rade pozivi.Jedino što AA više pruža to su poruke ali mi to nije bitno. Inače mene sve košta u Duteru oko 130 evropskih Promenio Subota u 12:47 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8264 Napisano Subota u 12:50 (promenjeno) Drug član, 1737 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @el classico Joooj, pa znam to... Ta opcija troši bateriju sa telefona u isto vreme, pa se time otvara novi problem. Znam, može powerbank. Promenio Subota u 12:51 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 19:23 (promenjeno) Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2025. at 13:50, DraganNS je napisao: @el classico Joooj, pa znam to... Ta opcija troši bateriju sa telefona u isto vreme, pa se time otvara novi problem. Znam, može powerbank. Onda opcija tableta ili telefona bez sim-a, popularni demo uređaji. Ne greju se kao uređaji sa sim karticom, možeš im po potrebi sherovati internet sa svog telefona. Kupih ovo: Ostaje da vidimo da li sam bacio 180e ili će biti ok. Inace i ja koristima Waze preko, zbog upozorenja na radar, radove, sudare, skoro pa u realnom vremenu. Pokrivenost bi trebala da mu je ista kao na GMaps.. A kad je internet problem, onda Sygic, meni se bar najbolje pokazao i najvise mi se svidja. Promenio Nedelja u 19:25 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8264 Napisano Nedelja u 20:15 Drug član, 1737 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da, Stefke, tako i radim - telefon bez SIM, sa offline G. mapama a kad zagusti šerujem mu Net. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 20:17 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, ProMaster je napisao: Onda opcija tableta ili telefona bez sim-a, popularni demo uređaji. Ne greju se kao uređaji sa sim karticom, možeš im po potrebi sherovati internet sa svog telefona. Kupih ovo: Ostaje da vidimo da li sam bacio 180e ili će biti ok. Inace i ja koristima Waze preko, zbog upozorenja na radar, radove, sudare, skoro pa u realnom vremenu. Pokrivenost bi trebala da mu je ista kao na GMaps.. A kad je internet problem, onda Sygic, meni se bar najbolje pokazao i najvise mi se svidja. Koliko te ne razumem s ovim , nerealno... Jbt, imas tomu 450... Uz doplatu od to sto si platio tog kineza , mogo si uzeti tomu 550 i da resis sve probleme ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 20:23 Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam ga. Nerviraju me te navigacije, mada je Tomica stvarno doveden na nivo da je skoro pa savršen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 20:29 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Video si ono vece ... Ne znam trenutno sta ima da je lose ili lose reseno na tomi ?!! Napravis rutu bukvalno u dlaku i instant ti je na uredjaju na motoru. Kad planiras putovanja , imas mape na kompu , za brzinske ove adrese po gradu - app na tel ( ne trosi net niti jede bateriju ) , pri tom imas sve na navigaciji , guzve , radove , pumpe , radare .. Nikako da shvatim sto bi neko uzimao ista drugo sem moto navigacije , kao navigaciju ?!?!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 20:35 Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Valjda iz istog razloga što bi umesto pouzdanog GTR pre vozio nenormalnog Ducatia.. Ringišpila ima raznih. Ako ovo bude radilo ono što hocu, pojasnicu ti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 20:36 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 478 Napisano Nedelja u 20:43 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo sa monitorom, i transverom ekrana na njega je lagana, jeftina i brza varijanta. Poslednji put kada sam gledao sve te Tomtom i Garmin varijante sposobne za pravim rutu na kompu, povezujem se na klaud, on zna i vodi me, su bile cca 500eur. Telefone imaju svi i ovo ako te kinez ubode prodjes sa 50-60€ Ja prvi pravim male kilometraze godisnje a nekeko volem da imam navi pod vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 20:49 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, kingdrom je napisao: Ma ovo sa monitorom, i transverom ekrana na njega je lagana, jeftina i brza varijanta. Poslednji put kada sam gledao sve te Tomtom i Garmin varijante sposobne za pravim rutu na kompu, povezujem se na klaud, on zna i vodi me, su bile cca 500eur. Telefone imaju svi i ovo ako te kinez ubode prodjes sa 50-60€ Ja prvi pravim male kilometraze godisnje a nekeko volem da imam navi pod vizirom Pazi . 1. @balkanlover70 cesto ima uredjaje o kojima pises za daleko manje od 500e. Par puta sam ih "hvatao" i na po 350e 2. Znam barem 3 drugara ( jedan mi je dobar ) , kome su kinezi crkavali, ili radili usporeno i lose ... U dva auta kineska medija "jeftinija" je bagovala....kod cere u fiatu 500 ne radi ekran , bukvalno posle mesec dana ... Da ne bude , ono , most-cuprija itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 478 Napisano Nedelja u 21:03 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam to sve, ali ovo je jedna od onih "uspeo sam da zajebem sistem" varijanti. Ja lično imam baš pozitivna iskustva, ali da se razumemo placao sam ih 2x više nego one prve izbore i preporuke. U GLK sam ugradio multimediju, koja je tipski pravljena i povezana sa svim komandama ali je sa dostavom kostala 300e, 8gb rama, najbolji kineski procesor, i tako to. I evo je radi vec 4 godine koliko je auto kod nas, izgleda kao da je fabricka. Moze da tera youtube, i GMaps istovremeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 478 Napisano Nedelja u 21:56 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ProMaster said: Ostaje da vidimo da li sam bacio 180e ili će biti ok. Ma radice to 100%, ja recimo imam zamerku na kycanje u voznji ili nesto, i bacim pogled i vidim da sad ima varijanta kineza sa mini dzojstikom :). Ja sam iz vremena kada su se telefoni otkljucavali, krekovali, procesori crtali grafitom da bi se klokovali, pa nekako u svim tim novotarijama vidim neku draz. Verovatno sam jedan od retkih koji se posle 3 godine koriscenja Iphonea vratio Androidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 22:01 Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da hoće, ja isto dugo već tražim na XDA ROM koji je neko pravio za neki uređaj a koji ima predefinisan launcher za tu namenu, i da kupim takav uređaj pa da se igram. Najviše me brine osvetljene, pritom ovo je Interphone, nije Kinez neki no name, deluje prilično ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 478 Napisano Nedelja u 22:04 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa bravoo, mene su sa XDA banovali 2002-3. jer sam pitao stvari koje su me zanimale a nisu bile bas legalne. Kad stigne taj interfon zovi sa bacim pogled. I pogledaj mobilism.org ima li čega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 22:07 Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je.. Ajde redno je da @Darko Mihajlovicplati piće neko i da sednemo da se družimo, budimo ljudi, iako smo Rakovčani.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 478 Napisano Nedelja u 22:15 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Tu se baš ne zna koji je više iz Rakovice, ja sa Jagodinac... od utorka sam u Srb pa se javljam. Gooood najt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...