bikerca 0 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda CBR 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Koje biste mi Michelin gume predlozili za Hondu CBR 600f? Potrebne su mi gume koje mogu i za vlazno vreme, da ne proklizavaju. Promenio Januar 16, 2023 član bikerca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Januar 16, 2023 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Road, jesu skupe ali su vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerca 0 Napisano Januar 17, 2023 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda CBR 600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Nasla sam dve online prodavnice autogume i motoroom, da li je svejedno gde narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pozoves xmoto u subotici, broj ces naci na netu, mozes kod njih poruciti miselin, pireli, i skoro sve poznate proizvodjace, gume budu novijeg datuma, prodavac ti kaze cenu i nedelju/godinu proizvodnje...Jako su povoljni i salju brzom postom. Kao sto kolega kaze: Pilof road 4 od mišelina...a moja preporuka je pireli angel ST, drze kao blesave po mokrom i traju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Po priručniku za moj 600FS bilo je Bridgestone, Dunlop ili Michelin. Pošto sam već imala Bridgestone na motoru, odlučila sam se za isti brend. Bridgestone Battlax BT-016 Pro uzela sam kod Moto Gume Kraljevo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10456 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I dobro si izabrala. Imao sam do sada i BT-016, 023, 030 i sa svim bio zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravila sam da napišem... Uzela sam ih januara 2022, dot je bio januar 2021. Bile su znatno povoljnije u odnosu na prodavnice auto/moto guma. Za sada sam zadovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...