nesa841 63 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Makod svih je slicno,pricam sa deckom isto je imao sa yamahom,cekao deo Nesto dugo,jedino mozda piaggio je bolji,imas dosta da nadjes delova I van ovlascenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 11, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, DeepDrunk je napisao: I pitanje,jel normalno da kad je motor potpuno hladan pri paljenju cujem neko kratko jaukanje verovatno kaisa a to je pocelo sa hladnijim vremenom samo ujutro? Nije normalno. Moj isto pali i sada i letos, nema cudnih zvukova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, nesa841 said: Koliko mi je rekao Ali Nije merio Nesto precizno tu od 4do 4,5litmaxsym je opasna masina,vozio Sam I TL500 Ali maxsym Lego mi ko budali samarod svih ovih jacih skutera Mislim daje br1 Meni 5 do 5.5 ali strogi centar grada i Vozdovac,gore dole.Ako je drugar na NBGD onda je to isto. Ja sam prvo probao CruiseSym i ok,lepo i onda slucajno reko daj da pobam i ovog od 400 ocekujuci da ce to biti pretesko,da nije za grad....kako sam seo tako sam ostao bez teksta sto kazes lego mi ko budali samar.Kao bicikl. E posle kupovine malo problemcici sa mojom visinom i zastitom od vetra ali vredelo je te muke jer zbog visine sedista su dobili prostor ispod da stane pola pijace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnje varirato je normalno,meni Nije isto sa svake pumpe I nepratim mnogo potrosnju Ali Kako Sam samo na Nis 100Gdrajv razlika neverovatna Kako skuter Ima bolji odziv na gas,inace izgleda da sym je dosta laksi od svih u klasi I Ima vise KS,kad Sam uporedio Beverly I Hd300 laksi je za voznju I startniji,inace Maxsim Sam kvalitet I sve Kako SE ponasa u voznjistvarno premium market da pozavide,recimo Po meni HD I BeverlyAko Nije Sym I bolji,vise KS I laksi,mada I Beverlywe sad maxsym stvarno Po meni nema manetvrdim bolji od xmax Promenio Januar 11, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 0 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan @nesa841 kakvi su utisci pred kraj sezone? Da li si radio servis i na koliko mu se menja ulje? Vidim da u salonu ga nema više, ali mogu da nabave po narudžbini.. najviše sad forsiraju Joyride 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2269 Napisano Septembar 3, 2023 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Biće HD300 za sledeću sezonu. Što se tiče servisa za SYM od 300+ kubika su, prvi na 1000km, redovni na 5000km ili jednom godišnje, garancija 3 god. ili 30 000km šta pre nastupi.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...