atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto naslov kaze stigao Deda Mraz sa E BAY-a.Konacno sam se namirio na cizme koje kad saberem cizme 40 funti +siping 35 funti dodje oko 90 europskih sto za ovaj model je extra povoljno.THANKS YOU Deda Mraze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobre, dobre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se usudis kupiti cizme preko neta? Ja sam cijeli dan probavao preko 1000 pari dok mi konacno jedne nisu legle. Pa kakve su? Zuljaju li? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan E moj direktore ja sam svoju Africu kupio na internetu, samo sam vidio tri slike motora ;D Cizme su OK posto se steluju na stezacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoces reci da si je platio prije nego sto si je pipnuo? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj druze.. Zar je moguce... :o BMW cizme + Africa = ?? ?? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Djesi josef evo jedne slike za tebe ;D.Istina je da je nisam ni upalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hrrraabro! Ili to kod Afrika ne igra ulogu? Ono, neskenjiva? ;D Fina fotka. Al sto su vam tablice :o. Pa to utice na potrosnju hebote ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno zapazanje evo bas na slici ja i Josef komentarisemo tablice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kako je kod vas sa carinom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Januar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj druze.. Zar je moguce... :o BMW cizme + Africa = ?? ?? ;D ;D ;D Jeres! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice carine ,nisam platio nista a iskreno neznam posto sam to zavrsio preko drugara jer on ima otvoren Pay Pal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su prva liga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Identicna cizma kao TCX Infinity, a duplo jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vece ti cizme od jelke :D stvarno dobra kupovina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to ispazario, nma sumnje da si odigrao dobitnu kombinaciju Pa da te lepo sluze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...