Nenadbg88 1512 Napisano Januar 8, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, nemam bajs, nikada ga nisam ni vozio od kada dam bio klinac. Kupio bih nešto polu amatersko, što će da mi omogući ali ne i usere želju za daljim biciklizmom. Ja sam krmak 192cm, 120kg, pa u obzir dolaze veliki ramovi. Vozio bih se po čvrstom tlu uglavnom. Poželjno da ima amortizere koji se mogu zaključati ili da ih nema uopšte. Dobre gume naravno. Ukoliko ste znalac a ne prodajete bajs, takođe će dobro doći saveti... Živi bili... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1213 Napisano Januar 8, 2023 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam klincima kupio odlične bajseve, preko sajta https://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6 Tu je i KP, ima solidna ponuda uvoznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...