vex 4028 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Posle 30+ godina voznje mopeda i motora teska srca moram da oglasim prodaju. Zbog manjka vremena koje mi oduzima pranje, kuvanje, peglanje... i ostali kucni poslovi nesto mora da ode. Molim za razumne ponude jer znam kolko stvari vrede i neozbiljne ponude necu uzimati u razmatranje. Na prodaju Ves masina Gorenje Masina za sudove Mop sa kantom Vileda Elektrokosilica Einhell Makaze za travu i moja najveca ljubav Philips pegla na paru Poruke na inbox i srecna Nova 3 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Januar 5, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U stilu," Mojoj zeni smeta kockanje, opijanje, rizicna voznja... Kao i resto cool radnje. Zbog navedenog odlucio sam se na logican korak...Ostavljam zenu!" Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Januar 5, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretna nova drug, da se navozis i uzivas! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4028 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Sretna nova drug, da se navozis i uzivas! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Hvala, videcemo sta kaze posao. Nadam se bolje nego prosle a losije od naredne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...