dtesic 372 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, super destinacija, nalazi se na mom spisku želja... Prokleta korona svima je poremetila planove. Nabavio sam auto kartu regiona, maštao, valjda će doći na red. Do tada uživam u putopisima poput tvojeg... Evo i jedan zanimljiv sajt: https://www.ulule.com/explore-georgia-travel-guide/?fbclid=IwAR3iw7r4LLAehtJAsPshkRoYT9feC1GfdDfKzhT9rzbQreYps0akwAWa1co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2821 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lajf čejndžing ekspirijens Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura,svaka cast.Predeli nesvakidasnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 22, 2023 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/21/2023 at 11:38 AM, nemo said: Evo i jedan zanimljiv sajt: https://www.ulule.com/explore-georgia-travel-guide/?fbclid=IwAR3iw7r4LLAehtJAsPshkRoYT9feC1GfdDfKzhT9rzbQreYps0akwAWa1co Ovo deluje bas zanimljivo. Ja sam informacije o destinacijama kao i do sad uglavnom trazio po forumima, google maps-u, razgovoru sa ljudima koji su vec posetili tu destinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Januar 23, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh te kolone kamiona na google maps fotografijama ,ja sam prelazio odmah iza Hope u Turskoj nisu neke guzve bile, par autobusa ali to je davno bilo 2014g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Januar 23, 2023 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh te kolone kamiona na google maps fotografijama ,ja sam prelazio odmah iza Hope u Turskoj nisu neke guzve bile, par autobusa ali to je davno bilo 2014g. Na tom prelazu smo svi ušli, a ja izašao.On je na putu za Batumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...