travelman 14037 Napisano Decembar 24, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter vidiš da je sigurnije otići na peljesac nego se druziti sa ruskinjama u bg ... Ja ti pričam a ti mi ne verujes ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock. Veceras treba da dodje jedan covek, ako me ispali i ne dodje, telefon ce u fioku na neko vreme. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 25, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Kolega, kakav danak neskustvu.. Koji te je đavo terao da objasnjavas svoje razloge. Morao si da znas da te čeka streljački vod, hiljadu si puta to čitao ovde... surova realnost foruma..Pamet u glavu sledeci put i sto pre lock na temu ako ti je stalo do psihičkog mira.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Decembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, travelman said: @Jupiter vidiš da je sigurnije otići na peljesac nego se druziti sa ruskinjama u bg ... Ja ti pričam a ti mi ne verujes ... Probudio sam se u nepoznatom prostoru, sa pogledom na grudi veličine bubamare. Nadam se samo, ako su me slikali, da su to učinili telefonom marke Iphone. Kvaliteta radi. Promenio Decembar 25, 2022 član Jupiter 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11757 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Jupiter je napisao: Ja ne znam zašto ti sediš na toj kravi, u Mitrovici, kada ovde mačići na ruskom predu. Propuštaš. Al se nalupeta za medalju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...