Jump to content

Moto Zajednica

Honda nsr 125 problem

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New

Hvala na odgovorima rijesio sam vecinu dijelova danas uspio sve naci najgori mi je problem vizir nema ga nigdje za kupiti a sta se tiče dijelova danas sve sam kupio i polovni i novi dijelova covjek ima razbijeni nsrki i svasta nesto pa eto rijesio sam jos cemo kad motor dodje porazgovarati o stelovanju kvacila i to je to ona je motor spreman a sto se tice financije imam majku i oca al ne trazim od njih svaku drugu vecer idem 5 sati rada zaradim lijepo sebi dobro je dok jos to traje i sad je kod nas bio bozic moj imendan i tu se dobilo para uglavnom imam necu uspjet ni potrosit sto je super

Promenio član Ivo1
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 36 postova

I jel zna netko vidio sam da je covjek stavio na hondu nsr posve drugi vizir nije orginalni i jako dobro stoji i ljepse izgleda jel zna netko od kojeg motora je taj vizir ako je iko čuo za to

• Drug član, 1354 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
I jel zna netko vidio sam da je covjek stavio na hondu nsr posve drugi vizir nije orginalni i jako dobro stoji i ljepse izgleda jel zna netko od kojeg motora je taj vizir ako je iko čuo za to
Misliš na onaj kraći ili duži?
Ili širi a uži?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• U prolazu, 36 postova

Neznam kako da objasnim sportski je od veceg motora sad cu naci sliku pa poslati nemogu poslati sliku al nekako je ide normalno pa izbocina na sredi

Promenio član Ivo1

• U prolazu, 36 postova

Stigao mi je motor je doslovno kao novi sve drugacije i kretat i sve nije imao problema sa kretanjem da crkne ovo u vezi sajle al majstor kaze kao ima drugi problem uspio je rijesit i radilo je a ako se opet desi da mu dovezem a mozda mogu sam rijesit kaze da dizna cepi na mali obrtaja jel to u karburatoru ili sta neznam kad dadnem gas utusi se moram postepeno davat ima te li rjesenja kakva?

• U prolazu, 36 postova

I jos nesto kod mene rc ventil kad sam kupio bio je ugasen neko ga je ugasio presjekao zicu i zato je bila mrtva do 7000 a kad otvori onda se propinja koliko snage ima i majstor popravi rc i onda puno startnija na pocetku a kad otvori skoro se ne osjeti i sad ja opet presjeknem zicu jer mi je draze da kad otvori da se propinje jel to sta moze utjecat na masinu posto rc ne radi ili nesto drugo neznam stvarno me zanima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja