Ivo1 4 Napisano Decembar 28, 2022 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima rijesio sam vecinu dijelova danas uspio sve naci najgori mi je problem vizir nema ga nigdje za kupiti a sta se tiče dijelova danas sve sam kupio i polovni i novi dijelova covjek ima razbijeni nsrki i svasta nesto pa eto rijesio sam jos cemo kad motor dodje porazgovarati o stelovanju kvacila i to je to ona je motor spreman a sto se tice financije imam majku i oca al ne trazim od njih svaku drugu vecer idem 5 sati rada zaradim lijepo sebi dobro je dok jos to traje i sad je kod nas bio bozic moj imendan i tu se dobilo para uglavnom imam necu uspjet ni potrosit sto je super Promenio Decembar 28, 2022 član Ivo1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivo1 4 Napisano Decembar 28, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New Prijavi odgovor kao problematičan I jel zna netko vidio sam da je covjek stavio na hondu nsr posve drugi vizir nije orginalni i jako dobro stoji i ljepse izgleda jel zna netko od kojeg motora je taj vizir ako je iko čuo za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I jel zna netko vidio sam da je covjek stavio na hondu nsr posve drugi vizir nije orginalni i jako dobro stoji i ljepse izgleda jel zna netko od kojeg motora je taj vizir ako je iko čuo za toMisliš na onaj kraći ili duži? Ili širi a uži?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivo1 4 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako da objasnim sportski je od veceg motora sad cu naci sliku pa poslati nemogu poslati sliku al nekako je ide normalno pa izbocina na sredi Promenio Januar 3, 2023 član Ivo1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivo1 4 Napisano Januar 7, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je motor je doslovno kao novi sve drugacije i kretat i sve nije imao problema sa kretanjem da crkne ovo u vezi sajle al majstor kaze kao ima drugi problem uspio je rijesit i radilo je a ako se opet desi da mu dovezem a mozda mogu sam rijesit kaze da dizna cepi na mali obrtaja jel to u karburatoru ili sta neznam kad dadnem gas utusi se moram postepeno davat ima te li rjesenja kakva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivo1 4 Napisano Januar 20, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Donja Mahala Motocikl: Honda Nsr 125, Spyder 9 New Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto kod mene rc ventil kad sam kupio bio je ugasen neko ga je ugasio presjekao zicu i zato je bila mrtva do 7000 a kad otvori onda se propinja koliko snage ima i majstor popravi rc i onda puno startnija na pocetku a kad otvori skoro se ne osjeti i sad ja opet presjeknem zicu jer mi je draze da kad otvori da se propinje jel to sta moze utjecat na masinu posto rc ne radi ili nesto drugo neznam stvarno me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko123 0 Napisano Septembar 30, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da radim ubacim ga u brzinu i da pustim kvacilo i krenem on nece ni da se pomeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelG9 5 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: AL Motocikl: NSR Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo/Lamele/Pretegnuta sajla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...