zero_187mc 10 Napisano Maj 23, 2024 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, N.F.S. je napisao: Hmmmm, c00 znaci da nema gresku a crtica "-" ispred toga je polozaj TPS-a (tako je bar na suzukijima koje sam imao, nisam na GSR video, istrazi) Ta crtica ima tri pozicije i u srednjem kada stoji polozaj tps-a je idealan. tako je, pogrešno sam se izrazio, meni je taj ''-'' u gornjem položaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zero_187mc 10 Napisano Maj 24, 2024 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, prilikom zamene svećica, primetio sam da je crevo za vakuum na 3. cilindru naprslo, zamenio ga i sada motor ima miran rad na leru. Proveriću opet na dijagnostici da li sada TPS ima normalnu vrednost, možda ga je problem sa crevom ''bunio''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...