Stronser 16 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Trci ti po fotoaparat da slikas kako ucis Jocu da vozi jer nece mnogo vremena proci a to ce biti samo uspomena. Posto ima odlicnog ucitelja, student ce brzo nadmasiti profesora! Nadam se da ce biti tako !!! sve smo pare spickali na motore pa cemo morati da pozajmimo od nekoga kameru! danas je bilo jos brze i bolje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мајстор Живота, 'ај' признај: јеси ли и ти направио који "ћир" на том зврку? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Мајстор Живота, 'ај' признај: јеси ли и ти направио који "ћир" на том зврку? Jesam i oba puta sam zavrsio na ledjima, doduse dok je bilo serijsko tvrdo ogibljenje sada nesmem da sednem na njega da nepukne opruga na zadnjem prepravljenom amortizeru ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto podizem staru temu ali me zanima kako se ponasao motor u eksploataciji, da li je i dalje aktuelan i kakvi su utisci posle ovoliko vremena? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja se izvinjavam, al interesuje me kupovina ovako nekog pit bike pa ako vlasnik može da kaže koju reč o motoru, jel još u životu i tako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene se uselio jedan orion 125 agb 29, al mi mali tockovi. Umesto 14 - 12, treba mi 17 - 14 coli. Ima li ko info ko uvozi ove motore u Srbiju, pa da vidim nesto preko njih. Ako nista ne uspem, budzenje ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Slovenija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...