shommy lee 57 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto standardnih nalepnica koje sam vidjao na ovom modelu,na "mom" repu su malo drugacije!? Plastike nisu ostecene,deluje mi kao da su fabricki nalepljene! Jel zna neko u cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo na donjoj slici meni ne deluje ni malo fabrichki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan A i meni budjavo deluje,pa reko da se raspitam da li ima neko znacenje! Jel zna neko gde mogu da se nabave onakve kao sa gornje slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ove sa druge slike 100% nisu fabricke...A shto se tice nalepnica imas na forumu decka koji se bavi izradom GARABIN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu , kad vec ima toliko poznavaoca CBR F2 na jednom mestu , zanima me koja maximalna shirina gume moze da stane na F2 , dal moze 180 ili 190 guma , ako nemoze zbog felne dal moze uopshte zbog viljushke pitam za ortaka koji oce da neshto budzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu , kad vec ima toliko poznavaoca CBR F2 na jednom mestu , zanima me koja maximalna shirina gume moze da stane na F2 , dal moze 180 ili 190 guma , ako nemoze zbog felne dal moze uopshte zbog viljushke pitam za ortaka koji oce da neshto budzimo Moze da stane 180 bez modifikacija,ali ne preporucujem! Drugar je isto uradio,pa je izgubio dosta na stabilnosti pri ubrzavanju i pri skretanju na malim brzinama,leluja guza na sve strane,zbog toga je imao pad na pocetku prosle sezone! Lepo izgleda,ali ne radi posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...