Sale_XT 981 Napisano Decembar 3, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Garminov 5 DV sonar sa sondom, nosacem sonde za camac,2 kabla za napajanje i baterijom Nosac sonde je Iron Claw Marine Transducer, placen 50 e Sve je u besprekornom stanju 350 e sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Decembar 3, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Da ne guglam, koja je razlika izmedju njega i 5 CV? Vidim izgleda imaju iste sonde ili veoma slicne, za tvoj pise da ima GT20 a Striker 5CV ide sa Gt20-TM. Gledajuci frekvencije 5CV je za nijansu bolji, osim toga takoreci isti uredjaj? Sad je na bas dobrom popustu na zvanicnom sajtu, 46500din. Ja se dugo lomim izmedju 4CV Vivid i petice, al mislim da cu u ponedeljak naruciti peticu(zbog veceg ekrana), iste sonde idu, iste frekvencije. Promenio Decembar 3, 2022 član Djokic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Decembar 4, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Drugar iz marine ima 5 CV,jebem ga ali nismo mogli da nadjemo razliku....DV je skracenica za Down View,a CV za Clear View Neces pogresiti,odlican i jedan i drugi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 9, 2022 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 4cv +, gledao sam 5 cu ( isto zbog veceg ekrana). Koliko znam razlika je sto mogu da se importuju mape, ali sa nekim hakerisanjem sa jednom od one tri zice. Tako nesto su mi objasnjavali. U svakom slucaju treba malo privikavanja i upoznavanja, posle na prvu kapiras koja je riba i kakvo je dno. Sale, tako sam imao pik na tu masinicu, ali marfi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Decembar 10, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Gvozden said: Ja imam 4cv +, gledao sam 5 cu ( isto zbog veceg ekrana). Koliko znam razlika je sto mogu da se importuju mape, ali sa nekim hakerisanjem sa jednom od one tri zice. Tako nesto su mi objasnjavali. U svakom slucaju treba malo privikavanja i upoznavanja, posle na prvu kapiras koja je riba i kakvo je dno. Sale, tako sam imao pik na tu masinicu, ali marfi.. prvi koji je dosao i video je kupio,takav je i Garmin,ali mora sve da ide....ipak motor vise volim od pecanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...