punisa 16 3776 Napisano Decembar 1, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoje mukom zaradjene ,kupljene pre 4-5 godina ,Suomi cizme. Nosio sam ih na svojim brojnim putovanjima ali sam uvek imao jos jedan par cizama tako da ih nisam previse nosio. Obzirom na moje manuelne i vozacke sposobnosti slajderi su na njima izguljeni ali to vam je tako kad kupujete od profi vozaca. Nisu nigde pocepane u stvari ne znam ni kako bi se pocepale jer su bas jake. Prodajem ih iskljucivo u paru. To su vise race cizme ,mada nisu previse krute,ja sam hodao u njima. Cena je 4000 kinti, bez oscilacija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je dužina gazista? Trenutno imam jako lepe AlpineStars br 42 ali su mi prilično komotne, da ne kažem velike. U odnosu na ove njihova zaštita je nula. Zaintresovan, ako moze rezervacija dok ne probam. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9893 Napisano Decembar 1, 2022 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, punisa 16 je napisao: Prodajem ih iskljucivo u paru. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 1, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, malitomic je napisao: Kolika je dužina gazista? Trenutno imam jako lepe AlpineStars br 42 ali su mi prilično komotne, da ne kažem velike. U odnosu na ove njihova zaštita je nula. Zaintresovan, ako moze rezervacija dok ne probam. Hvala 27.5cm kao Nike 42.5 Promenio Decembar 1, 2022 član punisa 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5617 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1998 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, punisa 16 said: 47.5cm kao Nike 42.5 A ja mislio imam velike noge ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, punisa 16 je napisao: 47.5cm kao Nike 42.5 27,5cm pretpostavljam. Biće ipak prevelike. Hvala drug, ja odustajem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 1, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, malitomic je napisao: 27,5cm pretpostavljam. Biće ipak prevelike. Hvala drug, ja odustajem Hahaha tako je,greska. Pao sam malopre sa bicikla pomutio mi se razum 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...