ZStepa 0 Napisano Novembar 27, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od penzionera iz Nisa. Moj problem sem mojih godina je i BMW f650 GS 2001 g. Hladan mnogoooo tesko pali (verglanje i bez gasa i sa gasom 5 do 10 minuta ili dok ne ispraznim akumulator a kada upali i zagreje se palii bez problema iz prve). Molim za pomoc ako je neko imao ovakav slucaj. Trenutno na dnevnoj temperaturi od oko 7-8 stepena palim ga tako sto grejalicom u garazi grejem agregat do 30-35 stepena i tek tada upali. Smesno i ne bas pametno, verovatno. Letos na dnevnoj temperaturi preko 20 stepena palio je uz 2-3 verglanja. I jos da dodam da je sin prezadovoljan motorom i da je avgusta ovog leta presao turu od skoro 3000 kilometra za 20 dana bez problema sem izbusene gume. Da jos dodam da je motor bio u ovakvom stanju i pre ovogodisnje avanture. Promenio Novembar 27, 2022 član ZStepa Precizniji opis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano Novembar 27, 2022 Solo Rider, 3265 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sauh kaput 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZStepa 0 Napisano Novembar 27, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ako mi mozete reci gde se nalazi sauh na motoru koliko znam on je automatski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano Novembar 27, 2022 Solo Rider, 3265 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2022. at 20:06, ZStepa je napisao: Molim vas ako mi mozete reci gde se nalazi sauh na motoru koliko znam on je automatski. Raširi To je sve elektronika u pitanju jedino majstor i to po mogućstvo za bmw. Da je karburator pa i đene đene. Nemoj da čačkaš da ne sjebeš još gore.Mislim moj ti je savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZStepa 0 Napisano Novembar 27, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano Novembar 27, 2022 Solo Rider, 3265 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2022. at 20:37, ZStepa je napisao: Hvala na odgovoru. Raširi Vidim da si iz Niša...tu je naš stari forumaš Žika56 BMW-ista ako može da ti pomogne. Pusti mu poruku preko foruma 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5760 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2022. at 20:47, BaneVuk58 je napisao: Vidim da si iz Niša...tu je naš stari forumaš Žika56 BMW-ista ako može da ti pomogne. Pusti mu poruku preko foruma Raširi @zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Novembar 28, 2022 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno automatski sauh iako moze biti problem i u masini. Obavezno izmeri pritisak u cilindru (kompresiju). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Novembar 28, 2022 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Taj bmw voli jak akumulator sa dobrim naponom ako ne upali iz dva tri puta neće ni da upali jel slabi napon ,tako da verglanje od 5 min ne postiji za njega. Često sam ga palio na kablove ali na alnaser prespojiš , jel dok dodješ do akumulatora treba pola motora da rasturiš. Samo zdrav i nov akumulator,,,,,, svake sezone sam uzimao nov ,jel ga bukvalno uništi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZStepa 0 Napisano Novembar 28, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 11. 2022. at 13:50, Arakis je napisao: Verovatno automatski sauh iako moze biti problem i u masini. Obavezno izmeri pritisak u cilindru (kompresiju). Raširi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZStepa 0 Napisano Novembar 28, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, znace mi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...