Sale_XT 988 Napisano Novembar 27, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem varalicarski stap CTS Revo #18 duzine 8.6 ft i masinicu Daiwa Certate 3000 Stanje je bukvalno kao novo,nigde spustan stap osim u plasticni camac,dakle bez ogrebotine Stap je custom made,rad MG servisa iz Beograda i redovna cena mu je 385 e,a ima dozivotnu garanciju u slucaju da se polomi Masinicom pecao 2 sezone,stapom pecao 4 sezone...opremjen je Fuji halterom i Fuji Alconite vodjicama Cena za komplet je 550 e Pojedinacno CTS 320 e Daiwa 250 e razlog prodaje je logican...skupljaju se pare za motor 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 27, 2022 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bio pre neki dan dok sam jurio stap.Odlican komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 27, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bojan transalp said: Gde si bio pre neki dan dok sam jurio stap.Odlican komplet Jeste odlican,hvala Koji si stap uzeo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 28, 2022 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Shimano lesath.Imao sam ranije cts-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Masinica otisla,ostao jos CTS Revo #18 ....cijena,prava sitnica 300 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 12, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prodat i CTS....korak blizi motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...