wragg 1067 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavih na Versysa novu vecu GIVI sajbu, ali bih volio da je tamnija. Posto je nigdje nisam nasao u boji, jedino logicno rjesenje je odraditi to folijom. Da li je to netko vec radio? Treba li neka posebna folija za plexi ili mogu kupiti onu samoljepljivu za auto stakla? Moze li se ta folija grijati fenom i rastezati da bolje legne? Ima li jos nesto sto bih trebao paziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1897 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se u vožnji gleda kroz nju možda nije pametno zatamniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo bih je lagano zatamnio da nije bas ovako "postarska". Evo dole slicna Puig sajba lagano zatamnjena.Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Folija za faroveSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2022 at 1:28 PM, wragg said: logicno rjesenje je odraditi to folijom. Da li je to netko vec radio? Treba li neka posebna folija za plexi ili mogu kupiti onu samoljepljivu za auto stakla? Moze li se ta folija grijati fenom i rastezati da bolje legne? Ima li jos nesto sto bih trebao paziti? Ovo je prijatelju sve samo nije logicno. Probah i ja da zalepim pa sam pobacao sve u p.m. Prvo sto se jako tesko radi sa folijom po viziru koji ima puno ''krivina''. Drugo, i kad bi zalepio sa prednje strane kolko bi trajalo zbog pranja, izlozenosti vremenskim uslovima i voznji (kisa,sunce,bube, kamencici i ostala sranja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, lestra said: Ovo je prijatelju sve samo nije logicno. Probah i ja da zalepim pa sam pobacao sve u p.m. Prvo sto se jako tesko radi sa folijom po viziru koji ima puno ''krivina''. Drugo, i kad bi zalepio sa prednje strane kolko bi trajalo zbog pranja, izlozenosti vremenskim uslovima i voznji (kisa,sunce,bube, kamencici i ostala sranja) Posto se na far lepi iznutra? Nisam rekao da sam probao niti da je jednostavno, samo ne vidim drugi nacin osim kupovine drugog vizira. Drugo, neko ko izlepi far umece i vizir. Ovaj snishodljivi nastup stvara toksicnost, mislim da je suvisan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 30, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Ovo je prijatelju sve samo nije logicno. Probah i ja da zalepim pa sam pobacao sve u p.m. Prvo sto se jako tesko radi sa folijom po viziru koji ima puno ''krivina''. Drugo, i kad bi zalepio sa prednje strane kolko bi trajalo zbog pranja, izlozenosti vremenskim uslovima i voznji (kisa,sunce,bube, kamencici i ostala sranja) Imas li neki prijedlog kako to odraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Novembar 30, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir uopšte nije komplikovan za lepljenje folije, skoro pa je ravna površina. Pre lepljenja naprskaj sapunicu pa lepi na mokro, i istiskuj spatulom za lepljenje folije. Kad istisneš svu tečnost, onda si zalepio foliju. Ako imaš površine koje se prelamaju, tu zagrej fenom, da folija poprimi oblik. Relativno je jednostavno, ali ako nikada nisi radio, verovatno nećeš uspeti iz prve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio fabricku od mog motora i nisu hteli da mi urade momci sto lepe stakla, objasnili su da ce brzo da se odlepi i da nece da bude to to. Mozda ih je i mrzelo da se zajebavaju sa tim, ko ce znati. Ova Puig sto si link nije blago zatamljena, kroz tu se ne vidi nista nocu. Ja imam blago zatamljenu i ovako izgleda. Ta na zelenoj kawi je dark smoke varijanta, povedi racuna bas, kroz ovu tamiju se bas nista ne vidi, imao sam prilike da probam sve tri varijante od puiga (clear, smoke i dark smoke). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je dark smoke nebezbedan nocu, takodje sam vozio sve tri varijante. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Decembar 1, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, wragg said: Imas li neki prijedlog kako to odraditi? Iskreno, bolje kupiti crni vizir. Ako i uspes da zatamnis pitanje je kolko ce trajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda cemo ga za sada ostaviti ovakvog. Vjerovatno se nece dugo zadrzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...