drmilan_ 5484 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ga od ujaka, presao sa iphonea na ovo i ipak cu ostati veran iphonu. Ne mogu se navici na ovo nikako, plus sto radim od nove godine drugi posao gde mi je telefon uvek u dzepu pa mi je 12 mini zgodniji za to od ovog. Tako da ako neko ima da ponudi 12 mini tu sam. Telefon je sacuvan, ima neku liniju na ledjima, ali je svakako u masci pa se ne vidi, dajem 3 maske uz njega, punjac i kutiju. Imam i garanciju negde kod ujaka, uzet je u mtsu pre malo vise od godinu dana, ako ne i pre tacno godinu. Radi perfektno, nisam mu nasao nikakvu zamerku sem sto mi ne odgovara velicina i android. 230e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Novembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Posto cu da prodam ovo cudo, onda mi i galaxy watch postaje visak. Prvo izdanje, mint stanje. Njega bi prodao za 85e. Ima zastitno staklo, dve silikonske zastite, 3 narukvice, dve gumene i jedna metalna. Sa alatom za skracivanje ili produzavanje. Promenio Novembar 25, 2022 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Galaxy Watch može da se upari sa iphone-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na netu, moze, ali ne moze se odgovoriti na poruke i notifikacije, za pozive sam zaboravio. Sad pre koji dan sam bas gledao to. A morace onda iwatch da padne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 25, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike sata. Zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Novembar 25, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, zemunac72 said: Daj slike sata. Zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Novembar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 200e telefon fiksno Promenio Novembar 26, 2022 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Novembar 27, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...