kizoli_z 0 Napisano Novembar 13, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mala Plana Motocikl: E-TON ATV 90cc & CPI SX 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam atv od 50cc koji ima motor minarelli horizontal, isti kao sto se koristi i na skuterima. Zamenio sam karburator (motoforce 17.5mm) i motor nece da prima gas skroz do kraja. Kada dodam gas do kraja motor se jdeva pokrece i cim pustim gas gasi se. Zanimljivo je sto kad ga upalim i zatvorim slavinu za gorivo, posle par sekundi kada ostane jos malo benzina u karburatoru krece da prima pun gas i odlicno reaguje dok gorivo ne nestane i tada se gasi. Pomislio sam da su lamelice ispod grla karburatora i zamenio ih, ali ista prica. Probao sam da nastelujem karburator i nista. Sta li moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, nemoj da ti motor radi bez goriva. Jer tad nema podmazivanje. Proveri filter vazduha i nivo goriva za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizoli_z 0 Napisano Novembar 13, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mala Plana Motocikl: E-TON ATV 90cc & CPI SX 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam dva razlicita filters vazduha (sportski filter i filter u kutiji) i takodje bez filtera. Rezeorvar sam pre toga ocistio vodom i skroz osusio i trenutno je polupun ili poluprazan xD. Inace samo jednom sam probao sa zatvorenom slavinom za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...