Boris_LION 1404 Napisano Novembar 13, 2022 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i daljem tragam za nekim prostorom gde bih formirao foto studio ... Minimum nekih 70-80 kvadrata ... Lokacije koje mi igraju su Vracar, Zvezdara, Lekino brdo, Sumice ... Treba mi neki otvoren prostor, sa sto manje pregrada ili da ima mogucnost rusenja. Ako imate nesto ili vam pada na pamet nesto zanimljivo ... Javljajte Oglase svakodnevno pratim, tako da mi ne igraju linkovi, samo ako imate nesto zaboravljeno da stoji Mozda imate neku firmu i neki prostor koji ne koristite, magacin, garazu, sve sto se moze adaptirati pisite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Novembar 13, 2022 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da iznajmiš ili da kupiš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Novembar 13, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bondjorno u BKA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 13, 2022 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Iznajmljivanje, izvinjavam se sto nisam napisao. Bondjorno zvuci jako zanimljivo, ali verujem da mi kirija ne bi igrala ulogu verovatno ? Voleo bih da mogu da zaradjujem toliko sa fotografijom Gledam nesto do 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2670 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ČINGRIJINA, prvi lokal posle SHOP & GO, tu je bila farbara, izgleda da niko ne može da mu nađe namenu. Treba videti či jePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Novembar 13, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Boris_LION je napisao: Voleo bih da mogu da zaradjujem toliko sa fotografijom Fake casting 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3812 Napisano Novembar 13, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ser je napisao: Fake casting To verovatno i radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...