RaS 1744 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Cela, pristojno očuvana, mebl neoštećen, nigde nije pocepan, deljiva je. Jedino nema naslove za glavu, njih sam odavno poklonio. Ostala mi od seta koji sam pazario u nameri da ga ugradim u svoj bivši auto, Punto Classic, tačnije Zastavu 10. Prednja sedišta sam odmah montirao, al' od nje sam na kraju odustao, jer je punto imao nazad klupu sa tri mesta, tri naslona za glavu i pojasa. U međuvremenu sam zamenio auto a klupa je ostala, stoji bezveze, samo smeta u garaži. Kontakt preko privatnih poruka, može lično preuzimanje, a mogu i da je dostavim do BG-a, ili negde nisput od Sokobanje do BG-a. Hvala na pažnji ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Novembar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, klupa je viđena za kolegu sa foruma, ali je voljan da je prepusti ukoliko je nekome neophodna baš za auto. Ukoliko se niko takav ne javi do kraja meseca, dostavljam je kolegi koji se prvi javio. Promenio Novembar 10, 2022 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, Poklanjam motorić zadnjeg brisača za Fiat Bravo II Kupio sam ga preko oglasa sa jednog autootpada u BG, poslan je kao ispravan (i lepo plaćen, 40€), međutim, kad sam ga povezao na instalaciju, nije davao znake života. Dakle, ja ga vodim kao neispravnog. U međuvremenu sam popravio svoj stari, prodavac mi je poslao zamenski deo u istoj ceni, a rekao da ovaj bacim. Što nisam hteo da uradim, i zato ga dajem na poklon, jer verujem da se može opraviti, ili makar iskoristiti za delove. Dalje, zamenski deo koji mi je poslao je desni stop, takođe za Bravo-a, kojim sam ,zamenio svoj, jer je bio naprsao u donjem levom uglu. Taj što je bio na autu realno i nije morao da se menja, radio je posao, jedino je malo maglio kad se zaigram sa puškom u perionici, i njega takođe poklanjam. Kontakt preko poruka, može slanje kurirom, lično preuzimanje, pa i dostava, diskrecija zagarantovana, nul nul funf draj draj party fűr cvaj Srećan praznik i prijatan viked želim svima, Živi bili ! Promenio Novembar 11, 2022 član RaS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ide zima i loše vreme, pa se setih i ovih cipelica. Evo linka ka oglasu . Još uvek su kod mene, stoje ušuškane u kutiji, zdrave, prave, dobre ko dobar dan. Meni ne trebaju, a nekome će poslužiti. Ako se javi neko zainteresovan, mogu i slike da postavim, ali verujte mi na reč da su kao nove. Takođe poklanjam. Da se ne ponavljam, i za njih važi sve isto kao i za ove stvari gore. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...