sasamajstor 54 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki sa Zlatara Uradjivao sam kamere u ovom hotelu pa reko da napravim par fotografija. Ramislite o ovom mestu mogla bi da bude lepa vikend voznja u ovom hotelu postoji i bazen koji radi stalno,cene normalne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 5, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne znaju, hotel je iznad Nove Varoši nekih 5-6 km. Inače, to je rehabilitacioni centar za kardio-vaskularne bolesti. Ja bio na nekim pripremama feb. 2007. Nije neki luksuz ali je klopa OK, toplo je i kao što je ofsec rekao- radi bazen, ima salu sa priručnom teretanom, a jedina mana je što kafana u hotelu radi samo do 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozao sam se tim krajevima, narocito mi se svideo dolazak na Zlatar sa Pestera. Ima dosta mesta koja su zanimljiva za vozikanje motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 480 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je tamo ali je hladno u pm, cvak i leti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Vozao sam se tim krajevima, narocito mi se svideo dolazak na Zlatar sa Pestera. Ima dosta mesta koja su zanimljiva za vozikanje motorom. a nije ni losa ona kafanica,bese 1 Maj sa desne strane puta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta trazite, ja sam tamo zimi vec zadnje 4 godine i svaki put sam smesten u kafanici "Gnezdo" koju svima toplo preporucujem, atmosvera vise nego odlicna, u prizemlju kafanica a na spratu sobe koje su lepo sredjene. Sobe nusi nista ekstra, ali je sve cisto i po meni sa mnogo ukusa, jorgani oni debeli sto greju da umres... Gazda ti sprema dorucak, rucak, veceru kad ti hoces sto je po meni najveca prednost, a i klopa je odlicna. Uvece gazda ode na spavanje ti iz sanka uzimas sta hoces i ujutru mu samo kazes sta si popio, cene vise nego simbolicne... Sto se tice hotela bio sam i u jednom i drugom, voda je PREHLADNA, one masaze nisu lose, ali im je grejanje u hotelima odlicno. Ima nova vila "Jelena" koja radi od mislim marta 2008, i ona je BAS BAS uradnjena, lep parking prilaz, sobe sa TV, internet... ali sta ce ti sve to na zimovanju. I naravno staza za skijanje nije nista posebno, ali ima zicaru... Moja preporuka za Zlatar, za odmor nema boljeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo snega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan banbus kako se krecu cene pansiona imas neke adrese ili broj tel od tog coveka ...i napisi koliko je tebe izaslo poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepo. Ali kad imam Rudnik za odmor, drugo mi ne treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine ću morati da idem na Zlatar, na preglede i pripreme. Sve bi to bilo u redu da nije u februaru. E, da, jesam li vam rekao da mrzim sneg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan banbus kako se krecu cene pansiona imas neke adrese ili broj tel od tog coveka ...i napisi koliko je tebe izaslo poz Cene u "Gnezdu" je 1.000 din. pun pansion Gazda se zove Vladan 033/644-28 A mene je izaslo .... pa ... prava sitinica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine ću morati da idem na Zlatar, na preglede i pripreme. Sve bi to bilo u redu da nije u februaru. E, da, jesam li vam rekao da mrzim sneg? Gresis Misko, sneg je odvratan u Beogradu, a na planini je to sasvim drugacije. Lepota bozija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja kako sneg izgleda na planini i saglalsan sam da je potpuno drugačiji nego u gradu. Nego, ja ga mrzim iz banalnih razloga: čišćenje, zaglavljivanje, montiranje lanaca... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja kako sneg izgleda na planini i saglalsan sam da je potpuno drugačiji nego u gradu. Nego, ja ga mrzim iz banalnih razloga: čišćenje, zaglavljivanje, montiranje lanaca... :P I za to ima leka, 4WD ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan @ofsec A da me posaljes tamo na par dana da ocistim objektive? ;D Zlatar je prelep i leti i zimi.Nadam se da ga nece iskomercijalizovati(citaj unistiti) kao Kop i Zlatibor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlatar je stvarno prelep,posto mi pasa zivi u N.Varosi cesto tamo svratim preko leta i bas sam odusevljen jer jos uvek nije iskomercijalizovan,inace treba otici od N.Varosi prema Ivanjici tu zivi Beloglavi Sup a imaju i predivna jezerca stvarno preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...