Jump to content

Moto Zajednica

Опет судар на опасној раскрсници у Бачкој Паланци

Recommended Posts

• Integrisan, 5260 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Опет судар на опасној раскрсници у Бачкој Паланци

Дошло је до судара мотоцикла марке Јамаха 600 и електричног бицикла. Повређена је В.Х. која је управљала електричним бициклом и она је превезена у Ургентни центар у Нови Сад. Возач мотоцикла Д.Ј. је лакше повређен. Полиција је тренутно на лицу места и врши увиђај.

Иначе, ово је место где су учестале саобраћајне незгоде због непрегледне и небезбедне раскрснице. Када се на то дода још и неприлагођена брзина, удеси су, нажалост, готово неизбежни.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3157 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Šta implicira neprilagođenu brzinu????

Opet je kolega kriv ??

Ni reči šta se dogodilo, niti dal je neko prekšrio neko pravilo, izleteo i slično! 

Nadri novinari. 

Motor - jurio je!

A ta električna govna su jeziva! Svako ima pravo da kupi, sedne, vozi u saobraćaju, bez ikakve obuke, opreme, bilo čega! Biciklisti su najopasniji u saobraćaju. Često su to ljudi koji nemaju nikakve obuke, da ne znaju osnovne zakone i pravila...

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao:

Ako je slika sa mesta udesa, a verujem da jeste, on je na putu koji ima prvenstvo. Prolazim tu cesto. Ima i znak stop za druge ucesnike ali dzaba...

Pogledao sam i na gugl mapama,mozda sam i promasio ali ovo svakako nije nepregledna raskrsnica.

• Ne silazi, 4903 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Ako je ženska osoba bila neka starija baka, ne bih se iznenadio da je rešila da napravi neki crazy Ivan manevar. Kad god vidim babe na tim električnim čudima skrećem u kanal, bežim gde stignem. To ne zna gde ide, šta radi, gde vozi, a idu 30 kmh.

P.S. ne kažem da je tako sad bilo, nego iznosim opšte mišljenje o vozačima tih električnih čuda

• Ne silazi, 4903 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

A ta električna govna su jeziva! Svako ima pravo da kupi, sedne, vozi u saobraćaju, bez ikakve obuke, opreme, bilo čega! Biciklisti su najopasniji u saobraćaju. Često su to ljudi koji nemaju nikakve obuke, da ne znaju osnovne zakone i pravila...

Upravo to! Brate voze babe od 70+ godina, idu na pijac, do prodavnice. Haos. 

• Integrisan, 5260 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
2 minutes ago, ivica744 said:

Pogledao sam i na gugl mapama,mozda sam i promasio ali ovo svakako nije nepregledna raskrsnica.

Nije u pravu si. Dovoljno je pregledna. Ima taj put sa pravom prvenstva i ovaj na desno na kome je znak STOP. 

Problem je sto ovi na biciklima ne poznaju saobracajne propise/.

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Upravo sada, Jovan Ristic je napisao:

Upravo to! Brate voze babe od 70+ godina, idu na pijac, do prodavnice. Haos. 

Sto je najgore gledam svaki dan jednu vozi unuku malu u skolu,al sta ocekivati kad to isto dete vozi majka na trotinetu,luda familija.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 339 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500

I biciklisti i pesaci su ucesnici u saobracaju,koji takodje u obavezi da se pridrzavaju prvila,e sad problem je sto je nas zakon pisan s brda s dola i nisu jasno definisane(mnoge) neke stvari.Iskreno kad se pojavila AZBS mislio sam da ce nesto sustinski da promene ali sam ubrzo shvatio da su "mrtvo slovo na papiru".

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja