JevtaNS 1898 Napisano April 23, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dali poreska uprava u Nisu zavrsava za jedan dan jer moraju da ti overe da je placen porez na ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Juce regisrovao 15.900,00 + zeleni karton 1.000,00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrujem Moju Hondu prva reg 21000 din.olaksavajuca okolnost nemoram da platim porez na kupoprodajni ugovor sa carinske deklaracije po novoj uredbi,ustedeo sam nekih 3000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i koliko onda mogu da ocekujem da ce me izaci prenos i registracija?Milsio sam sve to u par dana da zavrsim kad dodje vreme registracije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 28, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze li telefon neke povoljne agencije u BG, sutra mi stize odjavljena saobracajna, pa mogu konacno da registrujem (kao prva registracija) moje magare. Na jednom mestu mi traze 10 000 + da ja posle idem u Ljermontovu ?! Ili da ja sam uprtim sve papire i dokumenta pa pravac salter (kako u tom slucaju osiguranje) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 28, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas obavih sve sto treba ... da podvucem... Ugovor u agenciji (za prenos) - 1.000,00 rsd Taksa u opstini - 1.466,00 rsd Registracija i nova saobracajna: 14.700,00 rsd --------------------------------------------------------- total: 17.166,00 rsd Motor: Honda CB 750 KZ Godina proizvodnje: 1981 snaga (kw): 57 Pravi bezobrazluk sto se cene tice .. spiskah sve sto mi ostalo od plate, otisao u minus dokle god sam mogao i jos uzajmio 1.000,00 din. al' eto ... merak nema cenu. Sta da se radi .. vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas registrovao yamahu R1 '05- p;atio sam 23800... I kazu da od prvog maja jos poskupljuje registracija :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zavrsio, ne toliko zbog poskupljenje, koliko da to skinem sa dnevnog reda. Evo cena (GSR-600, 2008.) 1. Tehnicki pregled-750,00 2. Usluga registracije-200,00 3. Administrativna taksa-1.310,00 4. Komunalna taksa-1.950,00 5. Naknada za upotrebu puta-100,00 6. Naknada za zagadjivanje-120,00 7. Porez na upotrebu mot.voz.-3.960,00 8. Postarina-provizija banke-316,00 9. Osiguranje-8.355,00 10. Zeleni karton-1.020,00 UKUPNO: 18.081,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte !!! U kom SUP-u u BG-u nema guzve :-) Danas sam obisao par i svuda 500 ljudi ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte !!! U kom SUP-u u BG-u nema guzve :-) Danas sam obisao par i svuda 500 ljudi ceka. Sto ne zavrsis sa agencijom? Kod nas to kosta 200 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ok, ajmo neka preporuka agencije..brzina usluge, cena, sta god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano April 28, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zavrsio, ne toliko zbog poskupljenje, koliko da to skinem sa dnevnog reda. Evo cena (GSR-600, 2008.) 1. Tehnicki pregled-750,00 2. Usluga registracije-200,00 3. Administrativna taksa-1.310,00 4. Komunalna taksa-1.950,00 5. Naknada za upotrebu puta-100,00 6. Naknada za zagadjivanje-120,00 7. Porez na upotrebu mot.voz.-3.960,00 8. Postarina-provizija banke-316,00 9. Osiguranje-8.355,00 10. Zeleni karton-1.020,00 UKUPNO: 18.081,00 sve sve ali mi nije jasna ta komunalna usluga od dva soma din. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni meni... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Mene je osiguranje izaslo 11475 :ovise nego za kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 28, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte !!! U kom SUP-u u BG-u nema guzve :-) Danas sam obisao par i svuda 500 ljudi ceka. Probaj u Ljermontovoj . Ja sam tamo zavrsio registraciju za pola sata . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li registrovao ovih dana? Probacu sutra onda u Ljermontovoj, nadam se da nece biti guzve :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 28, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li registrovao ovih dana? Probacu sutra onda u Ljermontovoj, nadam se da nece biti guzve :-) Registrovao sam pre mesec dana ! Najbolje ti je da spremis sve papire i priznanice i da sve poplacas i onda samo odes na salter i sacekas . Meni su u ageniciji gde sam odradio tehnicki i platio osiguranje popunili sve priznanice, ja platio i onda u Ljermontovoj otisao direktno na salter, malo sacekao i zavrsio bez nerviranja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao juče u triglavu. Registracija + zeleni karton + (dodatno) osiguranje putnika = 10.161 rsd Registracija mi ističe 10.05. al malo da preduhitrim dodatne poreze. Motor: Honda cbf500 '05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 29, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Za vrsnjake po motoru info: Registrovao juce mog TA (90.-to god.) i istovremeno uradio prenos na moje ime: 1. Ugovor o kupoprodaji (uradio ga sam) a inace agencija trazila 1.000 din 2. Overa potpisa u opstini Novi Beograd - 1.760 din :o :o :o 3. Porez na prenos - 1.650 din 4. Tehnicki pregled (kod Dugalovica) - 800 din 5. Osiguranje - 8.355 6. Porezi i takse za registraciju - 4.500 7. Usluga za obrasce - 100 din 8. Cekanje u redu na Vracaru 3 sata (agencija naplacuje 1000 din ali kad je u pitanju prenos vlasn. ne radi to) =========== Total: 16.365 ako sam pises ugovor i sam cekas u redu inace je na to plus 2.000 din Ono sto me je posebno zabolelo je stavka 2 - overa potpisa. Na moje pitanje sta kosta toliko sluzbenica kaze taksa ne ide po vrednosti ugovora koji se overava nego po broju potpisa na ugovoru sto znaci da jedan potpis opstina N.Bgd naplacuje 880 dinara sto je po meni vise nego previse Takodje, treba imati u vidu da sam u ugovoru o kupoprodaji stavio cenu 700 eur a poreska sluzbenica je u katalogu nasla da je kataloska vrednost TA 90.godiste nesto manje od 800 eur Nego, kad je sledeci protest? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano April 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuku, odraše te samo tako... Nego, mislim da si napravio grešku što se tiče agencije, Ugovor o kupoprodaji sa vašim potpisima i njihovim validnim pečatom te košta 1000 dinara i sa tim Ugovorom ideš u Opštinu da platiš porez...ovako si platio 700 dinara više za overu potpisa...a za te pare smo mogli da popijemo po 3 piva najmanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 29, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kuku, odraše te samo tako... Nego, mislim da si napravio grešku što se tiče agencije, Ugovor o kupoprodaji sa vašim potpisima i njihovim validnim pečatom te košta 1000 dinara i sa tim Ugovorom ideš u Opštinu da platiš porez...ovako si platio 700 dinara više za overu potpisa...a za te pare smo mogli da popijemo po 3 piva najmanje ;D e pa to nisam znao (a nisam bas ni siguran) da poreska uprava priznaje pecat agencije kao overu potpisa? ja sam mislio da se i ugovor koji sacini agencija overava :-\ u svakom slucaju eto koliko je korisno razmeniti ovde iskustva i informacije o svim ovim detaljima. a pivo pijemo u svakom slucaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano April 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Priznaje bez problema, iz ličnog iskustva. Čim se steknu uslovi, naravno da zalijemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Za vrsnjake po motoru info: Registrovao juce mog TA (90.-to god.) i istovremeno uradio prenos na moje ime: 1. Ugovor o kupoprodaji (uradio ga sam) a inace agencija trazila 1.000 din 2. Overa potpisa u opstini Novi Beograd - 1.760 din :o :o :o 3. Porez na prenos - 1.650 din 4. Tehnicki pregled (kod Dugalovica) - 800 din 5. Osiguranje - 8.355 6. Porezi i takse za registraciju - 4.500 7. Usluga za obrasce - 100 din 8. Cekanje u redu na Vracaru 3 sata (agencija naplacuje 1000 din ali kad je u pitanju prenos vlasn. ne radi to) =========== Total: 16.365 ako sam pises ugovor i sam cekas u redu inace je na to plus 2.000 din Ono sto me je posebno zabolelo je stavka 2 - overa potpisa. Na moje pitanje sta kosta toliko sluzbenica kaze taksa ne ide po vrednosti ugovora koji se overava nego po broju potpisa na ugovoru sto znaci da jedan potpis opstina N.Bgd naplacuje 880 dinara sto je po meni vise nego previse Takodje, treba imati u vidu da sam u ugovoru o kupoprodaji stavio cenu 700 eur a poreska sluzbenica je u katalogu nasla da je kataloska vrednost TA 90.godiste nesto manje od 800 eur Nego, kad je sledeci protest? ;D Jel znas neku agenciju koja naplacuje 1000din da zavrsi sve u sup-u? Ogromne su guzve i necu moci da stignem da odem zbog posla(radim do 5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 29, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas neku agenciju koja naplacuje 1000din da zavrsi sve u sup-u? Ogromne su guzve i necu moci da stignem da odem zbog posla(radim do 5) na zalost ne znam konkretnu agenciju nego sam cuo od lika koji je cekao u redu u MUP-u da njegova agencija naplacuje 1000 dinara. ne setih se da uzmem vizit kartu ili broj telefona, racunam nece mi trebati godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dok ja dodjem na red za registraciju i prenos (u avgustu) izaci ce me sve, sa dodatnim porezima, oko 300 Eur za motor star 21 god!!! Uh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...