Nole Bg 5631 Napisano Octobar 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu iz naslova. Kupljena nedavno od kolege sa foruma medjutim velicina mi ipak ne odgovara pa nek ide dalje. Jakna je stvarno kao nova, ja sam je samo na jednoj voznji nosio, video da mi ne odgovara i to je to. Ima čvrste protektore na laktovima i ramenima, sundjerasti protektor na ledjima.Veličina xl, sto nije neko merilo.Gore je nekako komotna, idealna za ove sto imaju napucane bicepse tricepse, ramena, a normalan struk. Ovi sa stomacima jok.Najbolje lična proba i cena 5000 din toliko sam i ja platio.Nole 0644375712 Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 18, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre @Nole Bgbas sam mislio da je pazarim....ali si objasnio da nije za stomaklije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Octobar 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa brale to je moj subjektivni osecaj, tu si u Bg možes doci da probas kad hocesPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Octobar 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu iz Pančeva. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Octobar 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Otišlo kolegi u Pančevo, u zdravlju da je nosi. Može katanac. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...