Jovan Ristic 5423 Napisano Octobar 17, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi Ducati V4R i zadao je domaći zadatak ostalima. Mrzeli ga ili voleli, Ducati danas jedini pravi ekstremne sportske motocikle. Ako neko ima volje i vremena, neka pročita tekst, detaljno sam obradio sve bitnije stavke. Ducati V4R 2023 - Zver od 240 KS i 16.500 obrtaja u minuti BJBIKERS.COM Motocikl čiji agregat vrti neverovatnih 16.500 O/Min i isporučuje maksimalnu snagu od 240 KS - ukratko, novi Ducati V4R 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16847 Napisano Octobar 17, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poruznio se jbg. Nek iseku taj zadnji deo skroz i mir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Octobar 22, 2022 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na tekstu Jovane. Opasna je ovo sprava. Koliko ja kubika ovaj motor? Zanimljiv mi je podatak probušene klipnjače za podmazivanje male pesnice. Ukrali su tehnologiju od IMT 533 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Octobar 22, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, srbac je napisao: Hvala na tekstu Jovane. Opasna je ovo sprava. Koliko ja kubika ovaj motor? Zanimljiv mi je podatak probušene klipnjače za podmazivanje male pesnice. Ukrali su tehnologiju od IMT 533 . Uvek su bile probušene klipnjače, samo je sad bušenje urađeno drugom tehnologijom, kako bi gornja pesnica ostala izdržljivija, a rupa za protok ulja veća da bi obezbedila bolje podmazivanje. Radna zapremina je ostala 998 ccm. @srbacnema na čemu! Hvala svima vama koji čitate tekstove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...