Shecki 176 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Trebale bi mi ovakve 4 cevčice što idu na usise pri vakumiranju karburatora. Navoj je M5. Ako neko ima da proda ili zna gde ima da se kupi. 063/75-22-157, Unapred hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 13, 2022 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje uradio kod strugara, kostale me 500din, kapiram da sigurno mozes naci nekog u Valjevu, kod nas nisam mogao da nadjem ali i ebay nisam mogao da cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj stvarno kod metalostrugara, ja sam bio jednom pre par godina u Valjevu kod jednog, primio me čovek bez problema, šta sam zamislio to mi je napravio, preporuka za njega, samo ne mogu da se setim ni imena ni precizne lokacije, telefon nemam, znam da je kad ulaziš u Valjevo na duplim trakama sa desne strane na potezu od Art petrol pumpe pa narednih 700-800 sa desne strane neka ulica iznad glavne ulice, jbg tu sam se zadesio u datom trenutku preciznije ne mogu, probao sam na mapi da nađem ali bezuspešno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 15, 2022 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...