rastkojokic 1710 Napisano Januar 28 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih polagao nade u garanciju. Subframe koji se iskrivi sam od sebe... Husa dotakla novo dno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1581 Napisano Januar 28 Drug član, 603 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: Ne bih polagao nade u garanciju. Subframe koji se iskrivi sam od sebe... Husa dotakla novo dno Pita mene Milan iz Kompp-a: "pa gde kupi tu Šerpu (Sherco)!?" Ali izgleda ni Haskica nije spašena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1710 Napisano Januar 28 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uh teska tema... Ja sam vozio Husqvarnu 701, Husqvarnu 300te (dvotaktnu), obe sam prodao. 701 jer je nisam vozio a 300ku jer sam se razocarao u kvalitet. Mnooogo problema sam imao... Da ne pricam da ono sto isporucuju fabricki je minimalnih mogucnosti - brektek kocnice, ogibljenje najgore sto wp ima, kvacilo brektek, kymco cilindar. I sve to po najskupljoj ceni u klasi.Sherco 300ka je sa druge strane daleko vise "ready to race" - ironija. Ja licno sam mnogo zadovoljniji Shercom.ps - Bitna stvar je da je Sherco karburator sto meni licno dosta odgovara.IZVINJAVAM SE ZA OFF, NECU PRODUBLJIVATI 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...