neskop 4 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan imama problema sa prednjom felnom malo je kriva pa ako neko ima informaciju ko ih ispravlja kod nas nek javi unapred zahvalan kolega... p.s. motor je xj 750 i nosi 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ulubljena ili treba da se steluje (ako je zicana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan zicana se lako ispravlja samo ti treba ram meni je komsija ispravljao vise puta a alominiumske neznam ko ispravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je alu-felna: Auto Centar Tadic u Visnjickoj ulici. EDIT: Ooops... tek sad vidim da si iz Kragujevca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako si iz kragujevca a felna je aluminijumska trazi nekog ko tamo to radi za kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a ko radi chelichne za skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ko radi chelichne za skuter a odkud da ja znam kad nigde nepise da je skuter i u ostalom ima i za jedne i za druge odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da odes u Balosavu, oni to mogu da ti odrade, moj ortak je odneo aluminijumsku, za nekih 3-4 dana su mu zavrsili. Takodje postoji josh jedan chile, on je kod dragstora u filipa kljajica ulici ali je malo specifichan....Svi iz grada ga preporucuju.. to ce te kostati oko 2000 din. mada on to radi iz zajebancije, a ne zbog love, pa kad ti uradi... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja pitam za sebe za bg - pito par koji rade za kola pa rekli jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja pitam za sebe za bg - pito par koji rade za kola pa rekli jok Udri je macolom, ionako ćeš je peglati posle svake rupe, a to u Beogradu znači svaki dan. citat jednog mog drugara: " Danas sam se vozio i odjednom prednjom felnom naletim na asfalt, a baš sam pažljiv i vozim samo gde su rupe dobre. Ne znam zašto putari nisu okrpili asfalt, naviko narod da se vozi po rupama pa kada naleti na asfalt sjebe felnu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan ja pitam za sebe za bg - pito par koji rade za kola pa rekli jok Pitaj Bozara na Uscu. On to jako dobro zna. Ali je kao i svi majstori malo cudljiv, pa moras da potrefis tajming :-\ Ako on ne bude hteo, onda Zoki u Zemunu kod Gardos kule. Odlican majstor za male pare. Ali opet...to mu je usputni posao, pa moras malo da ga juris. Nadam se da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan u jakuba kuburovica u zemunu ograda od felni ali su jako skupi koliko sam ja cuo nikad nisam bio da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan u jakuba kuburovica u zemunu ograda od felni ali su jako skupi koliko sam ja cuo nikad nisam bio da proverim Nosio sam ja u Jakuba Kuburovica burazerove felne pre par godina, aluminijumske sa CB650. Nije bilo skupo, li su malo ofrlje uradili :-\ Mozda se Sobic u medjuvremenu popravio, ali nije za preporuku dok se ne dokaze suprotno Mada je balansiranje bilo papreno kod Radeta Vojvodica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Peca motoline iz sremske mitorvice... poslao sam pp neskop-u ali vidim daima još krivih felni pa rekoh da napišem i ovde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...