slekic69 11 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ima li neka preporuka za tapaciranje sedista u Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 7, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/moto.sedista_srdjan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 209 Napisano Octobar 7, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imas nekoliko tema vezano za tapaciranje/presvlacenje sedista na forumu. Pogledaj malo kroz pretragu Foruma. Ja sam gledao dok sam jurio polovan motor, pa se secam da se hvali Boban iz Zemuna i Stiv iz Nisa. Verujem da postoje i drugi koji rade kako treba ove stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi tema izasla prva u pretrazi, a ima gomila pomena u drugim temama, ali mi tesko naci. Imam majstora koji ce da mi uradi tapaciranje, ali materijal koji ima da mi ponudi mi se ne svidja. Dobar kvalitet samo sto ruzno izgleda. Ono sto ima da je lepse, loseg je kvaliteta. Znate li gde ima da se kupi neki dobar materijal, crne boje? Neka nauticka koza ili eko koza ili sta vec… Promenio Mart 8, 2023 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...