Nikola19787 5 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam 2t kineski skuter, na njemu je sve ispravno i sve provereno. Skuter sam pre voznje oprao i malo teze je upalio. Ugasio sam ga posle 10min voznje i pokusao da ga upalim uplaio je i ugasio se opet. Nakon toga je upalio opet i vozio sam se i od jednom se ugasio, od tad vise nije upalio. Zanima me da li je moguce da su otisli namotaji ispod magneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4816 postova Prijavi odgovor kao problematičan Могуче је али тешко, пре би реко да је вода ушла у неки џек. И избегавајте прање вапом, није то за моторе.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11130 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Usla voda tamo gde ne treba,dobro ga osusi ,napuni akumulator i probaj.Namotaji bi trebalo da su zasticeni pod deklom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaStoji vec mesec dana ugasen, valjda se osusio do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo I sta da uradim ako je uslo u neki dzek, to je verovatno moguce posto mu je puknuta plastika na par mesta. Motor je stajao mesec dana, nisam ga dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da skuter vegla sasvim normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4816 postova Prijavi odgovor kao problematičan Треба да провериш дали баца варницу док вергла.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo skinuo sam je stavio u onu kapicu naslonio na masu i baca odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4816 postova Prijavi odgovor kao problematičan Скини филтер ваздуха, није много 2 шестице и стега. Када скинеш, док вергла запуши карбуратор руком. Кад да(ако да) прве знаке скини руку. Изврти га у месту мало на централни и врати филтер кутију. Ако опет после стајања нече, онда полуремонт и нови семеринзи радилице.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola19787 5 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Bio sam radio to da skidam filter vazduha zapusim rukom verglam i posle vratim i opet nije hteo, mogu da probam sutra jos jednom. Nisam razumeo sta si rekao da trebam da menjam ako ne upali tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2696 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4816 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда нови клип и цилиндар/или бушење постојечег. Ја би растурио све, проверио радилицу, променио лежајеве радилице и семеринге. Ако има струје и иде гориво, нема тречег.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...