DonToni 566 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pukla mi je poluga kvačila (kod same biksne - gornji prsten) pa moram da je menjam. Mogu da koristim još ovu staru ali poluga ima luft/hod i odlazi ispod ručice volana pa nije baš zgodno i možda nebezbedno mada je donji prsten mnogo jači i sumnjam da može da pukne od samog korišćenja. Dobavljači koji prodaju jeftinije, zamenske, poluge ih nemaju na stanju (kad će i pošto biti ne znaju), a ovi koji mogu da ih nabave danas za sutra su višestruko skuplji. Poluga je ista kao i na GSF 1250 (sa "štelatorom") Ukoliko neko ima da proda ili zna nekog ko ima neka mi javi. Slike moje poluge (sa donje strane je utisnuta šifra proizvoda): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 20, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Branko je napisao: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! zvao ga juče: "Mogu je obezbediti za sutra i sutra poslati ako treba. Cena je 3730din" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 20, 2022 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Toni u "Motobike" Kac, imaju one Vicma po 10eura... Evo u Balosavi polovna, original, samo je sa njima muka komunicirati, kao da na poklon trazis. https://www.motodelovi.net/katalog/suzuki/gsf-1200-bandit-00/poluga-kvacila.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalipopovski 48 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 2000 din. + PTT, al' cekaces par dana od dobavljaca da mi stigne prvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalipopovski 48 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Vidi Toni u "Motobike" Kac, imaju one Vicma po 10eura... Evo u Balosavi polovna, original, samo je sa njima muka komunicirati, kao da na poklon trazis. https://www.motodelovi.net/katalog/suzuki/gsf-1200-bandit-00/poluga-kvacila.html Al' sto rece NFS, jeftinije ti kod ovih batica, i najvrv mogu odmah da ti je posalju: Poluga kvačila Suzuki DL V-Strom1000(02-07)sa štelatorom nikl Vicma MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.& @dalipopovski Hvala na trudu, ali kod svih njih sam već proverio i nemaju na stanju, trebalo bi biti za otprilike 3 nedelje... @N.F.S. za ovu polugu u Balosavi (ako je ova sa slike) cenim da nije original. To mislim jer fabrička poluga ima sa zadnje strane usečeni deo (kuglu na vrhu poluge i kanalicu duž poluge), da li je to zbog smanjenja mase ili čega već nemam pojma. To sam video i na original delovima (japanskim) koji su na eBay-u, na kataloškim slikama delova kao i na polugama koje su bule kod mene (poluga kočnice je još uvek fabrička). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, dalipopovski je napisao: 2000 din. + PTT, al' cekaces par dana od dobavljaca da mi stigne prvo. Pošto je PTT iz MKD ili šaljes negde iz Srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 20, 2022 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo treba da se javis 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 20, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, DonToni je napisao: @N.F.S.& @dalipopovski @N.F.S.To mislim jer fabrička poluga ima sa zadnje strane usečeni deo (kuglu na vrhu poluge i kanalicu duž poluge), da li je to zbog smanjenja mase ili čega već nemam pojma. Taj usečeni deo služi da kad motor ljosne da se odvali samo taj deo poluge a ne cela, pa možeš da nastaviš dalje bez problema. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bokilic je napisao: Imam samo treba da se javis Preuzeo. Usput još kompletirali set za reparaciju karburatora Veliko hvala mom majstoru!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...