mikiroy 80 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ne znam jesam li pre ušao ili izlazim iz moto priče. U 47. godini napalim se kao majmun na motor. Položim, kupim motor, opremu i krenem sa vožnjama, ali ne osećam ama baš nikakvo zadovoljstvo u vožnji. Prešao 1500 km i dosadilo, verovali ili ne. Možda se ipak želje iz detinjstva ne mogu ostvarivati u zrelim godinama. Možda neko i može, ali ja ne uspeh. Ukoliko odlučim da prodam i opremu, oglasiću ovde. Možda se desi da kupim neki skuterčić za grad, pa neka za sada ostane. Motor je u zaista odličnom stanju. Zadnja guma Pirelli Angel GT stavljena pre 1000 km. Prednja sasvim ok. Zamenjena kočiona tečnost. Zamenjeno ulje u FD-u i menjaču. Podmazan kardan, provereni pivot ležajevi i FD. Sve u odličnom stanju i bez ikakvih luftova Kočioni diskovi skoro na gornjoj granici tolerancije. Uz motor ide i dodatna zadnja felna sa neupotrebljivom gumom (dobio sam je uz motor) Na poklon 4 litre ulja Bardhal 15W50, filter ulja i "Hella micro de" halogene maglenke koje nisu montirane na motor. Registrovan do marta 2023. Ja sam vlasnik. Prepis obavezan Zamene me ne interesuju. Cena 3000 eur i može dole vrlo simbolično. Motor je u Batajnici. Tel. 065-6587-195 Slike: blazblue wallpaper Promenio Septembar 4, 2022 član mikiroy 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 679 Napisano Septembar 4, 2022 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, mikiroy said: Možda se ipak želje iz detinjstva ne mogu ostvarivati u zrelim godinama. Možda neko i može, ali ja ne uspeh. Pronadji nove puteve,promeni tehniku voznje, ne odustaj lako....Ne zelim da offujem oglas za lep motor,ali ne odustaj brzo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 4, 2022 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je do motora, BMW je za penzionere Šalim se , lep motor i deluje očuvano! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 4, 2022 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi lakši motor... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 4, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Patriota je napisao: Pronadji nove puteve,promeni tehniku voznje, ne odustaj lako....Ne zelim da offujem oglas za lep motor,ali ne odustaj brzo Primećujem već godinama da ne mogu da se pronađem ni u čemu. Lutam sa hobijima. Pre desetak godina počnem da se bavim aero modelarstvom, koje sam prekinuo u drugom srednje. Ovo me je držalo oko godinu dana. Imam tri aviona od po 500 eur, jedan manji od oko 200 eur. Daljinski upravljač od 400 eur, brdo neke opreme, punjača, baterija, prijemnika. Sa uživanjem sam pravio neke avione, leteo ih, lupao, popravljao itd. Sad sve to stoji lepo spakovano u garaži. Pre dve godine krenem sa pecanjem i to mi brzo dosadilo. I tako ja bacam uglavnom pare na stvari za koje brzo izgubim interesovanje. Sad bacam oko na neke čamce, ali bojim se da započinjem i tu priču, poučen iskustvom. Možda je najbolje trošiti pare na neke kuravejer kako kažu, posle jebavanja nema kajanja. 3 1 7 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 4, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, srbac je napisao: Uzmi lakši motor... Ne smeta meni težina motora. Čak smatram da i nije težak, osim manevrisanja u mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 679 Napisano Septembar 4, 2022 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, mikiroy said: Primećujem već godinama da ne mogu da se pronađem ni u čemu. Lutam sa hobijima. Pre desetak godina počnem da se bavim aero modelarstvom, koje sam prekinuo u drugom srednje. Ovo me je držalo oko godinu dana. Imam tri aviona od po 500 eur, jedan manji od oko 200 eur. Daljinski upravljač od 400 eur, brdo neke opreme, punjača, baterija, prijemnika. Sa uživanjem sam pravio neke avione, leteo ih, lupao, popravljao itd. Sad sve to stoji lepo spakovano u garaži. Pre dve godine krenem sa pecanjem i to mi brzo dosadilo. I tako ja bacam uglavnom pare na stvari za koje brzo izgubim interesovanje. Sto bi moja baba rekla pundravci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Septembar 4, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, mikiroy je napisao: Primećujem već godinama da ne mogu da se pronađem ni u čemu. Lutam sa hobijima. Pre desetak godina počnem da se bavim aero modelarstvom, koje sam prekinuo u drugom srednje. Ovo me je držalo oko godinu dana. Imam tri aviona od po 500 eur, jedan manji od oko 200 eur. Daljinski upravljač od 400 eur, brdo neke opreme, punjača, baterija, prijemnika. Sa uživanjem sam pravio neke avione, leteo ih, lupao, popravljao itd. Sad sve to stoji lepo spakovano u garaži. Pre dve godine krenem sa pecanjem i to mi brzo dosadilo. I tako ja bacam uglavnom pare na stvari za koje brzo izgubim interesovanje. Sad bacam oko na neke čamce, ali bojim se da započinjem i tu priču, poučen iskustvom. Možda je najbolje trošiti pare na neke kuravejer kako kažu, posle jebavanja nema kajanja. Ili to ili da pocnes da se drogiras, svakako ti jeftinije, salu na stranu prelep motor, ja sam i jurio do pre 10ak dana neki rt, ali nista nije imalo da mi zaigra oko kao na ovome koji prodajes pa kupih TDM . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5590 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, mikiroy je napisao: Primećujem već godinama da ne mogu da se pronađem ni u čemu. Lutam sa hobijima. Pre desetak godina počnem da se bavim aero modelarstvom, koje sam prekinuo u drugom srednje. Ovo me je držalo oko godinu dana. Imam tri aviona od po 500 eur, jedan manji od oko 200 eur. Daljinski upravljač od 400 eur, brdo neke opreme, punjača, baterija, prijemnika. Sa uživanjem sam pravio neke avione, leteo ih, lupao, popravljao itd. Sad sve to stoji lepo spakovano u garaži. Pre dve godine krenem sa pecanjem i to mi brzo dosadilo. I tako ja bacam uglavnom pare na stvari za koje brzo izgubim interesovanje. Sad bacam oko na neke čamce, ali bojim se da započinjem i tu priču, poučen iskustvom. Možda je najbolje trošiti pare na neke kuravejer kako kažu, posle jebavanja nema kajanja. Kolega depresija... klasicna. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1644 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep, bas deluje ocuvano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 4, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Bole37 je napisao: Kolega depresija... klasicna. Nemoj da me plašiš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 4, 2022 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, gixxer750/94 je napisao: Ili to ili da pocnes da se drogiras, svakako ti jeftinije, salu na stranu prelep motor, ja sam i jurio do pre 10ak dana neki rt, ali nista nije imalo da mi zaigra oko kao na ovome koji prodajes pa kupih TDM . Taman da se trampite... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Septembar 5, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 5, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Piske je napisao: prelep motor. srecna prodaja Hvala. Malo sam ga ispolirao i zaštitio voskom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Godiste, kilometraza? I koliko kW ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovako sjajan auspuh ne videh na Rt u do sad. Bas ocuvan primerak. Srecno sa prodajom. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Septembar 6, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti decko radis??? "Vaki lep motor ti dosadio? Cccc Tako i mog kuma sve zivo smorilo, zene, auto, motor, kafana, pa otisao na Hilandar da se zamonasi. Tuga Bozija me snasla, kada sam saznao. Evo vec skoro godinu dana ne znam ni kako je ni sta je. Ne mracim ti, da me ne razumes pogresno, ali je on covek otisao u q.... Da nadjes ti neku garavu za pocetak, kazu da radi pos"o... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SHOKLA je napisao: Godiste, kilometraza? I koliko kW ima? 1998. god. 61000 km. 66kw (90ks) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Dejan88 je napisao: Sta ti decko radis??? "Vaki lep motor ti dosadio? Cccc Tako i mog kuma sve zivo smorilo, zene, auto, motor, kafana, pa otisao na Hilandar da se zamonasi. Tuga Bozija me snasla, kada sam saznao. Evo vec skoro godinu dana ne znam ni kako je ni sta je. Ne mracim ti, da me ne razumes pogresno, ali je on covek otisao u q.... Da nadjes ti neku garavu za pocetak, kazu da radi pos"o... Moraću ovo zadnje. Ako to dosadi, onda znam da sam otišao u k.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 7, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan A da se ti lepo zaljubis? Mada, kad dodjes u neke godine mislim daje zdravije da se drogiras nego da poludis za nekom, al ono... Nece da ti bude dosadno sigurno neko vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11215 Napisano Septembar 7, 2022 Ne silazi, 2252 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kao u onom vicu :umesto mobilnog od 1k eur ,sto se ne drogiras kao ostala deca? Salim se,i ja sebe cesto ne mogu da pronadjem.Zelim sve ,a malo vremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 29, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 2900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3751 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mikiroy je napisao: 2900 A da probaš neku trampu, možda ti više leži Yamaha, recimo XJ900S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Septembar 29, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Atorn je napisao: A da probaš neku trampu, možda ti više leži Yamaha, recimo XJ900S Ne bi nikakvu trampu. Možda za debele svinje. Šalim se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 29, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih bio u depresiji da vozim BMW. (salim se) Moj ti je predlog kupi neki japanski motocikl, popij 5,6 piva, za pocetak . Povezi se sa ljudima koji ti prijaju. Neki moto skup, neka tura preko granice, svrati malo na svirku uzivo. Mozda kamp? Nije motor samo sedi i vozi. Ima tu i dobrih svirki, i dobre hrane, i dobrog piva i druzenja, pa na kraju i tih kurava, normalno. Kampovanja, svega. Probaj enduro motor pa na planinu? Mozda ti se to svidi. Uplati sl sezone trackday, izvozaj malo stazu. Nemoj ako ne moras tako lako odustajati. Mislim da je motociklizam mnogi interesantniji od raznih drugih hobija. Ako ti je dosadno, rizikuj. Mozda ti tad sine neka ideja, otvore se vidici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...