salce91 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdrawo swima. . .u toku jam sredjiwanja etz 250 i pao sam u dilemu kako da ochistim masinu da dobije max.sjaj...hwala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Imas vec negde temu o sredstvima za poliranje itd.Ja ti mogu samo dati savet za turtle vosak.Brzo zavrsavas sa voskiranjem a rezultati su sasvim ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan nisi bas lepo objasnio,hoces da ti bude masina kao nova ili da bude kao hrom,ako hoces kao hrom onda moras da smirglas delove pa tek posle da poliras pastom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Januar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Na etz-u dve dekle i karburator mozez ispolirati do visokog sjaja.Stublinu i dve polutke sa spreom za visoku temperaturu.Krenes sa grubljom vodobrusnom smirglom a zavrsavas sa 2000.Posle purol pasta i mnogo truda.Trebace ti jedno mesec dana za ovakav poduhvat.Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 1, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove ta pasta sa voskom i gde ima da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove ta pasta sa voskom i gde ima da se kupi Pa napisao ti covek : .Ja ti mogu samo dati savet za turtle vosak. Samo mislim da je ovo za poliranje ofarbanih delova, a ne aluminijuma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mozes kupiti u bilo kojoj farbari. Na kutiji pise: Polira, odstranjuje rdju (probao sam i jako slabo) i cisti razlicite kovine: bakar,mesing,hrom,cink,nikl, aluminijum itd. Nanaesite purol na meku krpu i polirajte do visokog sjaja. Rok trajanja: neogranichen. Dodao bih da ovo zaista cisti onu najtvrdju prljavstinu sto ni cetkom ne ide, ali na gvozdju sve to ide veoma kilavo. Predlazem da kupis i masinu pa udri po poliranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan netreba ti uopste mesec dana,ja sam masinu od kawasaki en 500 koja je bila ofarbana ispolirao za jedan dan znaci vodena smirgla od 200 do 2000 i dosta truda i poliranja.Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan znaci komplet masina je bila kao sa prve slike levi i desni dekli i poklopac glave ventila samo sto ja nisam polirao purol pastom neko sa wurthovom pastom u kamenu koju mi je vladezx11 poslao,ona kosto oko 25 evra stim sto uz nju dobijes i onu vunu sto se stavlja na busilicu sa kojom poliras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubavo ispala ova masina bravo Laki... Ja sam polirao bandase (felne) na bivsem motoru, smirglom(razlicitih grubosti)+VIM praskom za sudove+vodenom smirglom i na kraju finim praskom za ciscenje bubnjarskih cinela...Ispalo je do 00, jedini problem mi je zadavala sitna korozija...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ona druga slika je polirana purol pastom i nema sjaj nisam bio zadovoljan pa sam kupio onu wurth pastu koje .ebe kevu znaci kao da je hromirano a pasta je tako tvrda da ce mi trajati ceo zivot.Evo kako izgleda pasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam koristio wurth-ovu pastu Evo rezultata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu jbt ovo je fenomenalno! A gde ima da se kupi ta pasta kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan u svakom gradu ima wurthova prodavnica pitaj njih nek ti naruce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci neki tacan naziv te paste. Kako ste radili stom pastom. Moze neko od vas dvoje da objasni postupak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci neki tacan naziv te paste. Kako ste radili stom pastom. Moze neko od vas dvoje da objasni postupak. Imas " Wurth-ovu radnju u N. Sadu u ul. Kralja petra prvog, kad ides od bulevara sa leve strane u novim zgradama blize sajmu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tu radnju, tu sam i mislio. Nego me zanima postupak ovog poliranja. Kako ste polirali, i bukvalno postupak, koji je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nego me zanima postupak ovog poliranja. Kako ste polirali, i bukvalno postupak, koji je? I mene...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uopste nisu isti delovi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Postupak je vrlo prost, smirglom vece granulacije skidas fabricke riseve od kalupa, zatim smirglama manjih granulacija skidas riseve od prethodne smirgle i tako do 1500 ili 2000. Ako na kraju poliras pastom bilo wurth ili neka druga masinska ne mora da se smirgla do 2000 vec do 1200. Pored smirgle i paste neophodan je filc i obicna busilica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, prijavljujem se da podelim troskove oko nabavke jedne wurth-ove paste posto mi nije potrebna cela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, prijavljujem se da podelim troskove oko nabavke jedne wurth-ove paste posto mi nije potrebna cela. Mislim da bih ti ja najvise odgovarao, a?? Cujemo se (na pp, msn, mob.)da se dogovorimo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, prijavljujem se da podelim troskove oko nabavke jedne wurth-ove paste posto mi nije potrebna cela. Mislim da bih ti ja najvise odgovarao, a?? Cujemo se (na pp, msn, mob.)da se dogovorimo!! Odlicno, moze, mada opet ima mali problem. U Kg-u nema wurth predstavnistvo. Ako bi neko hteo da nam posalje bilo bi dobro . Ima li dobrovoljaca mozda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitacu se ja po Svilajncu, da vidim da li ima a ako nema da li ko moze da nabavi pa ti javljam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan postupak poliranja zavisi od toga koje delove poliras i u kakvom su stanju dal imaju ogrebotine,ako su bez ogrebotina onda vodena smirga 800 pa 1500 pa 2000 i na kraju naneses na filc pastu i poliras dok ne budes zadovoljan,ako su delovi ofarbani(kao sto je kod mene bio slucaj) ili ako imaju ogrebotine onda ces morati sa grubljom vodenom smirglom ja sam koristio 200,300,600,800,1000,1500 i na kraju 2000.Pasta je u kamenu plave boje i koristi se za poliranje prohroma,alominiuma i jos dosta metala, neznam tacan naziv izbrisala mi se etiketa znam samo da je wurthova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...