dudip 6 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da ljudi imaju dosta problema sa armunikama za viljuške kod endura... Evo rašenja: http://www.3t-racing.com/e_ariete.php Imaju u crnoj, crvenoj i plavoj boji. Proizvodjač - Ariete, isti kao na Louisu. Jedino me čudi da ne isporučuje i limene šelne... Kažu da kupim plastične šelne(one što se koriste za stezanje ratkapni itd). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio od njih plave dok sam vozio klr-a poslao sam lovu odmah,posle mesec dana cekanja ja ih nazovem da vidim dali su stigle,a oni nemaju pojma o cemu se radi kao, nikakav novac nisu primili i nista nije naruceno.Ja onda zovem gazdu i razgovaram sa njim on mi covek vratio pare i kaze da su zajebali radnici koji rade kod njega.To je moje iskustvo o 3t-racingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio od njih plave dok sam vozio klr-a poslao sam lovu odmah,posle mesec dana cekanja ja ih nazovem da vidim dali su stigle,a oni nemaju pojma o cemu se radi kao, nikakav novac nisu primili i nista nije naruceno.Ja onda zovem gazdu i razgovaram sa njim on mi covek vratio pare i kaze da su zajebali radnici koji rade kod njega.To je moje iskustvo o 3t-racingu ja sam juče naručio, a danas doneli ovi iz city expressa. Pouzećem 1800 + 300 din i to je to... kratko-jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam narucivao imali su samo crne na stanju a za plave je moralo da se ceka 15 dana i ja narucio i vidis kako je ispalo posle sam kupio polovne od jednog ortaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A šta je ono "Fork oil seals", za šta to služi (a osim toga ne radi ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A šta je ono "Fork oil seals", za šta to služi (a osim toga ne radi ;D) Trebalo bi da su semerinzi na viljusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo ime kaže, ali ne liče mi baš na to. Postavili ih uz ove zaštitnike, pa sam mislio da nije opet neka zaštita - navlaka za spoj između štapova i tela amortizera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, to su semerinzi... Menjao sam ih letos, kad sam menjao i ulje u viljuškama. Motor nisam mnogo vozio pa sam armunike tek sada nabavio. U svakom slučaju, enduraši nemaju one prašinjarke na viljuškama, pa sva prašina ide direkt u ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...