čičak 78 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Padaće kiša. Šta je bilo danas?Kol'ko vas je bilo?Gde su slike?Koja konobarica je radila? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E nema ništa! Ko ti kriv što nisi boJo... Nisam stigao da slikam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uffff, znao sam,... :'( uvek ja imam obaveza kad je najbolje Na kojoj petlji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan uffff, znao sam,... :'( uvek ja imam obaveza kad je najbolje Na kojoj petlji? Na prisipetlji! ;D Pa na Micheluku,naravno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci vikend ce kanda biti i snega... Pa ce se moci motorima u vecem broju... P.S. moj motoric ima srece sto mu je busna guma pa nece videti soli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo našeg kutka i nove slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Morao je quadom ludak :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 31, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan De sam ja bio ? Kako temu video nisam ? Nemam pojma ? Al nikad nije kasno.... Nemam pojma za ovo okupljanje, a ni Jamana me nije zvao na cugu EEEEE docices ti meni da registrujes Cagivu ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan De sam ja bio ? Kako temu video nisam ? Nemam pojma ? Al nikad nije kasno.... Nemam pojma za ovo okupljanje, a ni Jamana me nije zvao na cugu EEEEE docices ti meni da registrujes Cagivu ! ;D Matori,ja sam mislio da nas kuliras a i nisi trenutno za druzenje.Bice dana,cim sunce izviri i skines te armature. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 1, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan De sam ja bio ? Kako temu video nisam ? Nemam pojma ? Al nikad nije kasno.... Nemam pojma za ovo okupljanje, a ni Jamana me nije zvao na cugu EEEEE docices ti meni da registrujes Cagivu ! ;D Matori,ja sam mislio da nas kuliras a i nisi trenutno za druzenje.Bice dana,cim sunce izviri i skines te armature. Ouraj. Samo javi kad se banda ponovo okuplja...... Pa eto i mene u onom fensersko-metroseksualnom caffeu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Februar 1, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mogu da vam kazem da je lokal lep ali nema nikog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Februar 1, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bicu ovde jos sat vremena pa ako je neko raspolozen za pice neka dodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Februar 1, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i tako sam se ja okupio danas:-) pozdrav do neke druge prilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E JBG!!! Ja sam oko 3 prošao tuda motorom i pošto ne videh ni jedan motor produžio dalje... :'( kud ne svratih... Žao mi... neki drugi put :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E JBG!!! Ja sam oko 3 prošao tuda motorom i pošto ne videh ni jedan motor produžio dalje... :'( kud ne svratih... Žao mi... neki drugi put :-[ a vozilo se i do misheluka danas.videli smo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan a vozilo se i do misheluka danas.videli smo ;D Pa maaalooo :-[ ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan i tako sam se ja okupio danas:-) pozdrav do neke druge prilike E jbg!Bio kod roditelja na nedeljnom rucku pa posle pritisnuo krevet! Za sledeci put imas broj na PP pa samo zvrcni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu sramote čovek došao sa juga i baš nikog..... U kafiću obavezno na zid pored kućnog reda brojeve telefona za slučaj nužde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Februar 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se dovukao kuci, nema problema, drugi put cu se javiti dan ranije. nisam bio motorom, malo bi mi bilo hladno u povratku ;D ;D ;D, i ovako mi je prijalo volim NS a odavno nisam samo sedeo u kaficu i gledao ko prolazi. pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu sramote čovek došao sa juga i baš nikog..... U kafiću obavezno na zid pored kućnog reda brojeve telefona za slučaj nužde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dalmatino predložio da se okupimo u subotu i da tada svima prosledimo slike, nekima na CD a nekima na USB ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dalmatino predložio da se okupimo u subotu i da tada svima prosledimo slike, nekima na CD a nekima na USB ... Donosim usb da se ne trosite.Jesi li skupio slike i od ostalih fotogrfoslikaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...........fotogrfoslikaca............. Idi bre izlomih jezik dok ovo pročitah.... e moj vuče umreo si a ovo zapisao nisi!!! Još je i Duka prijavio slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ...........fotogrfoslikaca............. Idi bre izlomih jezik dok ovo pročitah.... e moj vuče umreo si a ovo zapisao nisi!!! Još je i Duka prijavio slike. trebalo bi biti sve spemno za subotu oko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prognozirana temperatutra za subot 15 stupnjeva celzijusa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...