duleduka 35 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja danas prošao i nisam video motore, kad ste to bili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim popodne, oko 14. pa do mraka... a onda smo išli da se vozamo po gradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A što niste moj motor slikali? ;D he he he Sledeći put lepo poslažite motore,ovde izgledaju kao da ih je neko nabacao tu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A još sam i gledao, mora da smo se promašili u par minuta, onda se mozda vidimo sutra. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A što niste moj motor slikali? ;D he he he Sledeći put lepo poslažite motore,ovde izgledaju kao da ih je neko nabacao tu. Pa ti počni da dolaziš na posao motorom... pa kad zbrišeš sa posla... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa eto nama nove zanimacije!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29572.0 Kad se sad opet zvanično vidimo, jel stoji ono subota 14.00? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas bash bacio oko kad sam se vracao sa suda i nije bilo nikog ispred Fashiona,video sam samo Dalmatina na radnom mestu.. Busom sam bio naravno,javio bih se da sam bio bajkom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čudno...i ja sam večeras oko 20h prošao tu i nije bilo ni jednog bajka ispred ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kisha ;D? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aha Ma išao nešto do Sadića da pravim društvo burazeru i odmah nazad za Bgd i časna reč, pogledao sam i nema nikog ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro bre imateli dušu, Dalmatino i ja smo i danas u više navrata sedeli u Fešenu i provedosmo tamo... bogami oko 3 sata , ali ljudi pa moramo mi nekad i da izađemo otalen pa imamo mi i žene i decu ;D ;D ;D A i neće više da nas trpe konobari, oće da nas zavedu kao sitan inventar... A bili su danas i Duleduka i Cicak i Drumskalisica i valjda nisam nekoga zaboravio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Aha Ma išao nešto do Sadića da pravim društvo burazeru i odmah nazad za Bgd i časna reč, pogledao sam i nema nikog ;D Dodji u subotu pa mozemo zajedno da rovimo po garazi za retrovizorom,ako ga i ne nadjemo sunku i vino hocemo sigurno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da nebi bilo zabune, bejasmo sas motori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I da nebi bilo zabune, bejasmo sas motori Svaka vam dala! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da nebi bilo zabune, bejasmo sas motori Svaka vam dala! ;D Iz tvojih usta u Božije uši!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jamana, videću da li ću imati vremena, ležao sam kući nedelju dana a poslova se nakupilo...ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jamana, videću da li ću imati vremena, ležao sam kući nedelju dana a poslova se nakupilo...ih. Onda 31.ali naplacujemo u krvi! ;D Salim se,ako ga izbunarim donecu ga.Svakako mi je firma na NBG a dolazim bar dva puta nedeljno. Samo se ti leci dok je hladno da budes spreman za jahanje nove masine kad otopli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Januar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oćem, obećavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na moju žalost neću moći sutra da prisustvujem okupljanju, jerbo moram nešto do Bg. Pozdrav svima, i ako se nešto glasa ja sam ZA. ;-))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Na moju žalost neću moći sutra da prisustvujem okupljanju, jerbo moram nešto do Bg. Pozdrav svima, i ako se nešto glasa ja sam ZA. ;-))) Glasacemo da ti se tamo otvori "crta" i da svi imamo pravo potpisa! ;D Dolazim ako bude magla pa ne zapalim sa macom do Segedina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sastanak radne grupe u 2 radi popravljanja krve slike vitaminom B Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha ha ha pa ti i ja svaki dan sastančimo u pi..... a krvna slika mora da nam je do 00. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim 99% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan sutra oko 1 na petlju ako bude lepo vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan sutra oko 1 na petlju ako bude lepo vreme :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...