Pablo 2042 Napisano Decembar 31, 2008 Vlasnik sajta, 5380 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja za kafic i okupljaliste u Novom Sadu... Samo napred sto se odabira mesta tice, dobre ste kriterijume zadali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da primate i ostale clanove koji nisu mogli u nedelju da se pojave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podrazumeva se da su dobro došli svi ljudi dobre volje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan eh eh eh ?onejnarbaz tepo ej ili lohokla itip ujleden u omems il ad A Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara nedelja, i onaj lokal odakle smo krenuli, računam da se tamo vidimo sa slikama i ostalim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da se nadam da ce mi moped biti gotov do nedelje, ako ne voleo bi barem da svratim da se upoznamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazete za rut na grcku kafu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Mene su poslali iz staba, ja cu vam pomoci! Mesto i dan kao i pocetak akcije samo vreme odredite. Za kasnija okupljanja komitet ce odrediti gde ce biti stab. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Bato, pozovi Martinu da dodje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Stoji li dogovor za nedelju u 2 sata kod merkatora ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt... ima preživelih!!! ;D Stoji. Nedelja 14č kafić odakle smo krenuli. Donosim i ja komp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko doci motorom? ;-) (ovo ne vazi za Dalmatina,znam da on sigurno dolazi motorom) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Stoji li dogovor za nedelju u 2 sata kod merkatora ??? Jbg svi valjda slave pa se opustili.Treba neko da presece,dolazim tamo u dva pa makar sam popio pice i caskao sa gazdom. P.S.Posto mi se niko nije javio,sutra rezem 30tak komada (samo ono sto sam ja slikao) i podelicu vam kad se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Znachi nedelja 14 h,fashion? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude vejavice ja ću motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 2, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem da cu motorom,treba iskoristi markicu malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja. Motor ili ne. Videcu, ali dolazim. Danas sam se vozio malo, ala seta zadnji kraj. Pogotovo moje celave gume. Nije bas za voznju. Vidimo se drugari! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 14.oo - dolazim ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 3, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo dedamrazici!Imao bih jednu malu molbu posto mislim da necu uspeti da stignem u nedelju na druzenje pa da mi neko nareze sve slicice koje skupite.Za isporuku i nadoknadu za ulozeni trud ce mo se lako dogovoriti.Mozete me dobiti na 064\111 75 96 ili ako ste stipse kao ja sto se tice racuna za mob.telefon ili ste za neki duzi divan na 021\402 681. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupicu ti Killer ja pa se chujemo,svejedno smo komshije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da offujem ali ljubav je u pitanju .Slika je za nasheg drugara, a znamo svi ko je on Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da offujem ali ljubav je u pitanju .Slika je za nasheg drugara, a znamo svi ko je on Ajaooooo!Odlepice! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah ;D kako si zao Zabac ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zabac, ako imas jos slobodno stavi, ili neko od vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...