Arakis 6172 Napisano Mart 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Očisti i ponovo podmaži plastični zupčanik u kućištu pinjona na osovini prednjeg točka. I prelemi oba CDI-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5616 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Arakis said: Očisti i ponovo podmaži plastični zupčanik u kućištu pinjona na osovini prednjeg točka. I prelemi oba CDI-a. To moram onda joski poslati, mozda njegov br? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6172 Napisano Mart 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 0638347397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5616 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Arakis said: 0638347397 Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On 2/29/2020 at 7:17 PM, JohnyBravo said: Sumnjam i ja na vodu. Sutra je novi dan, pa cu polako da proverim sve.... Resen problem sa maglenkama, nije bio problem voda vec relej nije skroz prekidao kolo kad je iskljucen, kako ne znam uglavnom bio felerican. Kupio novi, sve radi tip top, tako da opreza nikad dosta sa kineskim igrackama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram nove pneumatike, vozim 80-90% asfalt 10-20% offroad. Konkretno sam za Michelin brend pa sta bi ste preporucili u dilemi sam novi Anakee Wild, Sirac ili pak Anakee 3? U pitanju je TA650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5616 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, kockar90 said: Pozdrav, planiram nove pneumatike, vozim 80-90% asfalt 10-20% offroad. Konkretno sam za Michelin brend pa sta bi ste preporucili u dilemi sam novi Anakee Wild, Sirac ili pak Anakee 3? U pitanju je TA650. Imas u ovoj temi diskusiju o gumama. A i precesljaj forum ima masa diskusija o tim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za sezonu posle viljuski, lezajeva kormana, provere ventila, zamene ulja i filtera ide i ugradjivanje podmazivaca lanca. A ondaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mile123 je napisao: Pripreme za sezonu posle viljuski, lezajeva kormana, provere ventila, zamene ulja i filtera ide i ugradjivanje podmazivaca lanca. A ondaaaaaa Koje lezajeve stavljas u viljusku, konusno valjkaste ili kuglicaste, i gde si ih nabavio? Treba i ja da menjam pa se raspitujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam ih prosle god, u originalu su kuglicasti, ali ja sam stavio valjkaste jel mislim da ce sklop biti trajniji sa valjkastima, i za svaki slucaj uzmi i semeringe, narocito ako nemas iskustva u menjanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, jorga83 said: Menjao sam ih prosle god, u originalu su kuglicasti, ali ja sam stavio valjkaste jel mislim da ce sklop biti trajniji sa valjkastima, i za svaki slucaj uzmi i semeringe, narocito ako nemas iskustva u menjanju Jel tako kaze proracun iz Masinskih elemenata, da i ja tako uradim kod mene sa lezajevima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, miloslukic 77 je napisao: Koje lezajeve stavljas u viljusku, konusno valjkaste ili kuglicaste, i gde si ih nabavio? Treba i ja da menjam pa se raspitujem. u Astridi, valjkaste 4080 din su, i ja bih rekao da su valjkasti trajniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, u sustini uglavnom nije tu problem lezaj, vec caure koje se utisnu u ram, kuglice lezaja vremenom naprave zljebove u caurama i to stvara osecaj otpora u volanu u odredjenom polozaju. Povrsina kojom valjak naleze na cauru je dosta veca od povrsine kuglice, pa odatle potice verovanje da ce valjku vise vremena trebati da napravi zljeb, sto je i logicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Prosle god sam menjao, bili su valjkasti i ja sam kupio valjkaste. U Astridu. Ali evo vec moram da menjam. Sad cu da uzmem kuglicaste. Drugar na TA kaze da su mu se bolje pokazali kuglicasti od valjkastih a vozi 50% off i 50% asfalt. Kad se menjaju da se ne stegnu mnogo vec vremenom da se dotegnu jos koji put i to je to. Ako neko zna mere semeringa nek objavi jer sam ja prosli put narucio semeringe iz posta sa pocetka ove teme ali ne odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Naravno treba voditi racuna o kvalitetu i montazi istih, ja sam uzeo tourmax ceo set i vec nekih 20.000km mesovite voznje sve se ponasa kao prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Tada su imali ove lezajeve. Sta znam kakvog su kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze na transalpu 94-99god koliki je razmak izmedju zadnjeg tocka i dela ispod sedista? Sumnjivo mi je nizak motor a ne bih znao zbog zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Usput i ako mozete da izmerite tzv "dog bone" kod mene je 16cm ako sam dobro izmerio, opruga ne opterecenog motora je 25 cm a od tocka do potkrila ili kako vec nazvati plastiku je 20 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6172 Napisano Mart 28, 2020 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je ona velika matica na zadnjem amortizeru pritegnuta do kraja? Trandza nema klasicne dog bones, vec izmedlu dva flaha je cev u kojoj je, mislim, lezaj, koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Arakis je napisao: Verovatno ti je ona velika matica na zadnjem amortizeru pritegnuta do kraja? Trandza nema klasicne dog bones, vec izmedlu dva flaha je cev u kojoj je, mislim, lezaj, koliko se secam. Nije, to smo prvo pogledali otpusten je do kraja, zato i pitam za dimenzije kako bih utvrdio sta je tu kraceno i cackano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano April 8, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pozdrav..drug prodaje prednji JT lancanik 15 zuba za transalpa,sa onim m.udom sto osigurava lancanik..sa ovim lancanikom presao 1.500km i kupio superpinion,tako da mu je ovaj nepotreban..cena 1.500 dinara..zainteresovani neka se jave na pp..Jos par dana da prodje ovaj nevidljivi neprijatelj korona pa da zajasemo gvozdene konje..Pozdrav Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano April 8, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da ubacim slike Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1082 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan I posle neki kažu nije Transalp za offroad 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Gde je uzeo superpinion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano April 10, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Narucili smo iz italije ,kk bike Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...