Gost Napisano Maj 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2019 at 9:55 AM, Arakis said: 063-636-156 Dejan, probaj kod njega? I nek pripremi lovu... Polovan CDI kod Dejana 120 evra, ko zna koliko star. Stranice bocne one zadnje oko 40 evra i to u losem stanju moraju da se ofarbaju opet i urade. Ok je on kad bas zagusti ne kazem, al kad bi bar moglo da se vidi sta se kupuje i da to bude malo realnije sa cenom... Pokusaj kod Elvisa iz Zajecara ili Pirota (ne znam tacno koji grad je u pitanju) da vidis sta ima, skoro su rasturali jednog Transalpa, pa ako vec nije otislo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan XL600V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Darko, jel ovo deflektor sa Alija?Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Umesto glavnog fara sam ugradio projektor od bmw-a x5 i plus maglenke od gs-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ala sijaaaa, za sve pare! Od noći pravi dan!Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, Posle avanture na skuteru od 3 godine vracam se na motor i to na jednog Transalpa 2004 godiste. Skuter je inace na prodaju Da li neko od vas moze da mi pomogne da nadjem ili napravim kod nekoga centralni stender za motor? Sebu sam zvao ali on to ne pravi na komad... Dajte neke smernice i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 23, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan lepo sam ti rek'o, kakvi crni skuteri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pusti to...daj stender 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima informaciju o duzini sajle za kvacilo?Za TA 650...ne znam da li je ista kao i za TA 600?Ne mogu da nadjem nigde tu info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mimeola je napisao: Da li neko ima informaciju o duzini sajle za kvacilo? Za TA 650...ne znam da li je ista kao i za TA 600? Ne mogu da nadjem nigde tu info ja kad sam produzavao zbog izdignutog kormana izmerio sam ovu original i ovo sam zapisao: 102-12 treba sad sam sebe da desifrujem, ali mislim da je 102 cm buzir i sajla potpuno izvucena na jednu stranu viri 12 cm E sad uzmi sa malo rezerve ovo, ali nema sta drugo da bude... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Super. Hvala na informaciji!Ja cu da uradim rezervnu pa cu javiti kako je ispala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Mimeola je napisao: Super. Hvala na informaciji! Ja cu da uradim rezervnu pa cu javiti kako je ispala. Cekaj, naci cu gde mi je original, setio sam se da sam je ostavio za rezervu, pa cu je izmerim ponovo, da te ne zeznem sa mojim zbunjujucim beleskama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Dzejzel je napisao: Cekaj, naci cu gde mi je original, setio sam se da sam je ostavio za rezervu, pa cu je izmerim ponovo, da te ne zeznem sa mojim zbunjujucim beleskama... Desifrovanje mojih zapisa je bilo ispravno, ali to merenje tada na brzinu nije, tako da evo ispravnih: Buzir = 100 cm Sajla = viri 12.5 cm do samog vrha one budze, a ako meris od kraja do kraja sajlu onda je 113 = 100 + 12.5 + 0.5 (budza na drugom kraju) E sad, koliko je ova stara sajla istegnuta od 60k+ km, ne znam, ali ako priblizno ovim merama uradis nemas problema posto mozes stelovati ugrubo dole, a na fino kod rucice kvacila. Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno hvala puno na jos preciznijim informacijama :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko info gde kod nas naci centralni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko info gde kod nas naci centralni? Mrka kapa... i ja sam preusmeren na sebu ali nikako da mu se javim sa zahtevom. Trazio po forumu i cekao po oglasima ali nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Seba mi je rekao da mu se ne isplati da pravi manje od 10 kom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Maj 27, 2019 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju Vicma i SGR CDI-eva? Hocu da pred put kupim jedan CDI za rezervu pa me zanima zasto je SGR duplo skuplji od Vicme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju 1500€ xl600v 1990. godiste 80000km 0637494853 moze Viber jer sam cesto u inostranstvu Akumulator nov, retrovizori novi, gume dobre, unutrasnje nove. Ulje novo, karburatori sinhronizovani. Spreman za voznju, registrovan do januara 2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li bi neko iz Beograda i okoline bio voljan da mi pozajmi sediste za transalpa? Moje je ne planirano ostalo duze na preradi a sutra treba da idem na trening bezbedne voznje. Treba mi večeras i vraćam ga sutra veče. Castim u pivu ili drugim tekucinama po dogovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Jun 17, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala cika Arakisu. Spasao me i to iz daleke Njemacke Trening bezbedne voznje mi je puno znacio i predlazem svima da bar jednom prisustvuju istom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 20, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2019 at 12:40 PM, Mile123 said: Koja je razlika izmedju Vicma i SGR CDI-eva? Hocu da pred put kupim jedan CDI za rezervu pa me zanima zasto je SGR duplo skuplji od Vicme... Nikakva. Navodno je SGR bolji, ali, ko to moze da garantuje. Shindengen najbolje da uzmes. Uzmes to i miran si dugo godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 22, 2019 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolege transalpinisti ;))) Valja li sta ovaj primerak TA sto prodaje DarkoTA koji post iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...