Arakis 5958 Napisano Mart 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Greco, na "tehničko oko" je mehanički masivno napravljena, jedina "slaba tačka" naravno može biti hidraulična dizalica i njeni semerinzi. Međutim, ima dobre dve mehaničke kočnice sa strane, tako da nema šanse da se spusti ako hidraulika otkaže. A i ja se držim Ruskog stepena sigurnosti - duplo pa još puta 3 ;D Uostalom, dođi pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je dizalica, ali sam kad je jeftin alat u potanju uvek jako sumnjichav (gadan deda rastem) Pa kad je malo izmaltretiras, napishi kako se pokazala. Testiram je ja vec dve godine, i manu joj jos nisam nasao, a dizao sam i zadnji deo kola sa njom. Jednostavno podignem, zakocim i onda malo popustim ventil da ne opterecujem hidrauliku i eto - sluzi vec dve godine, ja sam prezadovoljan. :D Jedino sto treba uz nju je nabaviti nekoliko dascica razlicitih profila za podbacivanje - da se lepo podigne motor, a da se nista ne osteti ( il da se zaobidje auspuh il nesto slicno ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Greco, na "tehničko oko" je mehanički masivno napravljena, jedina "slaba tačka" naravno može biti hidraulična dizalica i njeni semerinzi. Međutim, ima dobre dve mehaničke kočnice sa strane, tako da nema šanse da se spusti ako hidraulika otkaže. A i ja se držim Ruskog stepena sigurnosti - duplo pa još puta 3 ;D Uostalom, dođi pa vidi. Surak i ja bili u subotu nocom i kupili jednu, prvu koju smo uzeli odmah smo testirali, naravno nakon sto smo je platili ali je curelo ulje pa smo je zamenili bilo jo nekih vec vracenih. A da u kutiji imaju 4 spanera nemojte kao mi da kupujete posebno pa kad smo otvorili kutiju bilo vec kasno za vracanje. Imaju i prvu pomoc za motor oko 520 din! Arakise predpostavljam da si skidao stitnik kartera pre dizanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan TA, nisam skidao štitnik kartera, postavio sam mekanu dasku (ipak nije iverica) i ništa se nije oštetilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TA, nisam skidao štitnik kartera, postavio sam mekanu dasku (ipak nije iverica) i ništa se nije oštetilo. Ja je jos nisam testirao ali pravo da ti kazem plasim se da je poturim pod onu plastiku! Jel imas neku sliku da vidim kako gde si je postavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku, ali obavezno postavi neku mekšu dasku da motorče celom širinom nalegne na nju i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo za našeg dobrog Šejtana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, Rale pa ti si munja. Ima da ti TA bude ko za Paris - Dakar. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan lepe maglenke, gde ima ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u blokovima, ali ne znam da li još ima, izgleda Šejtan sve pokupio Večeras sam namontirao nosač za GPS, deluje mi čvrsto i stabilno, videću na prvoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 19, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Rale, tebi i Joški će izgleda trebati još po jedan "korman" za sve što ste zamislili da stavite na motore. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan sve će to Joška jednog dana staviti u jedan uređaj , pa će biti mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To, kad ga Joška stavi u "presu" trebaće mi žešći ćoroskopi da vidim bilo šta na guvernalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok stavice ga unutar vizira na polutransparentnu foliju koja je bluethootom povezana sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da da...Nesto kao u borbenim avionima,"head-up" display Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisam pre 10-tak godina klepnuo onim Amerima iz Apača šlem sa takvim video-vizirom, sad bi mi baš pasovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 20, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan moja avantura se nastavlja... stigli su mi delovi od onog lika.. delovi su polovni.. chak shta vishe deluje mi kao da je doshao na otpad i skinuo ceo rep od motora... uglavnom, za 25€ sam dobio rep, nosach blatobrana, blatobran, stop svetlo, shrafove i kablove... rep je bele boje pa sam zadrzhao svoj stari... trebalo mi je skoro sat vremena da skinem sve i monitiram novo... povezao sam stop svetlo i ponovo izolovao sve kablove... jeeee sreca sreca radost e tu sve opet krece do djavola skontam posle nekog vremena da imam problem u prekidachu kod ruchice prednje kochnice... kad se pogleda odozdo ima jedna mala crna kockica koja se drzhi na jednom shrafu.. tu je mali prekidach koji se klikce i pushta kako se pomeri ruchica za kochenje... a iz te kockice idu dva kabla... jedan od ta dva kabla gubi kontakt i stop svetlo ne reaguje na prednju kochnicu.. samo zadnju... nervoza raste, ledja me bole uzmem i rastavim sve.. otvorim tu kockicu... ishmirglam sve metalne kontakte u njoj i van nje... ponovo sastavim.. radi stop svetlo kad se klikne taj prekidach... jeee.. montiram i kad sve zavrshim opet ne radi.. pochnem da chachkam po ta dva kabla da vidim koji gubi kontakt i na kraju uspem da odlomim konektor na toj kockici sa prekidachem... nekako zalemim chisto da mi sija stop svetlo.. na predju kochnicu ne reaguje, na zadnju da.. gde sada da nadjem taj glupi deo? da nema neko rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 20, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to je obican mikroprekidac, mislim da pasuje od vecine motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 20, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sad sam skroz ubijen u pojam sutra cu da pozovem par telefona... namuchi me ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čemu tolika briga http://www.louis.de/_405aae13e5f27cf1989cfb5cd9af6e407d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=PD10&list_total=60&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10032206 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan WOW ti si bog pretrage glupi nemachki i fakin slozhenice prekidachzastopsvetlo logichno ime.... sad ce padne narudzhbina.. nadam se da ovi furmashi dobavljachi ne spavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Part Number tog mikroprekidaca iz Louis-a je 35340-MM5-600 i odgovara za mali milion modela po sajtu: http://www.cmsnl.com/products/35340-mm5-600-sw_35340ml7000/ Ali na listi "Used in" nema Transalpa, cak nema ni enduro motora. Ne znam koji je tacan model tvog TA, ali po slucajnom izboru za TA iz 1988 pise 35340-MA5-671 http://www.cmsnl.com/products/swassy-frstop_35340ma5671/ Po slikama deluju identicni, verujem da jesu, ali cisto da se obrati paznja. P.S. Kako ti se pokazala kaciga na malo duzoj relaciji BG-Palic-BG? Izvini za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan WOW ti si bog pretrage glupi nemachki i fakin slozhenice prekidachzastopsvetlo logichno ime.... sad ce padne narudzhbina.. nadam se da ovi furmashi dobavljachi ne spavaju polako naučićeš i ti nemački , gledajući u louis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @laband @Joseph B. ovo shto je poslao laband je to... izgleda identichno... ovaj iz tvog drugog linka ima drugachije kucishte... slikacu danas kad se vratim sa posla unutrashnjost te kutije ... ima malu klackalicu koja sprovodi struju i to je to... znachi ako spoljashnost pasuje nece valjda biti prob... mada sad me brinu oni konektori izmedju kabla i ovog prekidacha (buksne? ne znam kako se to zove )... deluju ne standardno... okacicu slike svega ovoga vecheras... a o shlemu sve najbolje udoban, sa pinlock-om ga ne mozhesh zamagliti shta god radio, sa kachketom tiha do 100-120... preko toga bi bilo bolje bez njega.. a to rasklapanje traje par minuta... mozhe bez vizira i bez kachketa pa sve zavisi od situacije... sprovodjenje vazduha unutar kacige odlichno resheno... jedva chekam vrucinu da vidim koliko ladi... sundjeri su bash kvalitetni... svi mogu da se menjaju i posebno poruchuju... iz brade se izvlachi mali spojler pa vetar ne ulazi... vozio po kishi i nisam imao problema... uglavnom, nisam josh nashao neku manu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...