Vuleta 846 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam menjao gume pocetkom sezone, na zadnjoj felni sa unutrasnje strane sam naisao na jedno mesto gde je felna istrulila. :staa: Malo sam to mesto ocistio, i ne znam koji je materijal od koga se felne prave u pitanju, ali na tom mestu se pretvorio u prah bukvalno. Sad me to malo kopka... Pa me zanima, da li kao opcija postoji varenje?.. Da se to mesto opet ocisti i malo "nafleka", lepo izbrusi i :zvizduk: Sa spoljasnje strane se tako nesto i ne naslucuje. Vozio sam se cele sezone, ppppp da kucnem u drvo bez ikakvog problema. Ali sad me tu neki drugari plase, kao pucice ti felna u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 13, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tecni metal i namazi to mesto. Kasnije obrusi i Bog da te vidi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tecni metal i namazi to mesto. Kasnije obrusi i Bog da te vidi! Odlicna ideja. Samo idalje ne znam koji je materijal od kog su nase felne pravljene?.. Ako ce tecni metal tu da se "primi" to bi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tecni metal i namazi to mesto. Kasnije obrusi i Bog da te vidi! Malo crnog humora ,necete zameriti... Znas onaj fazon sa pokojnim Proeskim, "kupi Tuarega i bog da te vidi". Da ne bude i kod mene, tecni metal i bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 13, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, meni je vulkanizer primetio to truljenje i odmah sanirao. Ne verujem da je radio sa nekim specijalnim tecnim metalom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tecni metal i namazi to mesto. Kasnije obrusi i Bog da te vidi! Malo crnog humora ,necete zameriti... Znas onaj fazon sa pokojnim Proeskim, "kupi Tuarega i bog da te vidi". Da ne bude i kod mene, tecni metal i bog da te vidi Koliko znam (i vidim) felne su od legure alunimijuma. Ako radis reparaciju najbolje da uzmes Henkelov Epoxy Aluminijum, ali nije na odmet da potrazis i neki polovan a dobar tocak/felnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam se dešava da na leru, dok stojite na semaforu i kad vam je uključen migavac cela tabla i far malo gubi struju, onako sinhronizovano sa radom migavca? Jel mi to crkava CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam se dešava da na leru, dok stojite na semaforu i kad vam je uključen migavac cela tabla i far malo gubi struju, onako sinhronizovano sa radom migavca? Jel mi to crkava CDI? Nisam primetio to kod mene, ali mi to izgleda normalno. Migavci su 2 x 21W i to je dobra potrosnja. Inace na 650 modelima retko umire CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ugradih nosace bocnih kofera danas na moj TA,sad su na redu koferi,tj kupovina istih,evo neka slicica od nosaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam se dešava da na leru, dok stojite na semaforu i kad vam je uključen migavac cela tabla i far malo gubi struju, onako sinhronizovano sa radom migavca? Jel mi to crkava CDI? Proveri osigurač Malo se nakupi štroke, pa možda gubi kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ugradih nosace bocnih kofera danas na moj TA,sad su na redu koferi,tj kupovina istih,evo neka slicica od nosaca. baš ti lepo izgleda TA, nego gde si nabavio te maglenke i možeš li da okačiš neku sliku da vidimo kako izgledaju, pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Laband Sta trazis ti u ovoj temi ,stara ljubav zaborava nema a? Ovakve maglenke si ti imao na tvom TA koliko ja znam,jer sam video na tvom oglasu da su bile,inace sijaju za sve pare,ja sam ih kupio preko Ebay-a,bile su oko 35 e koliko se secam. Ja sam ih kupio cisto radi fazona eto da ih imam jer mi je to oduvek privlacilo paznju ali one sijaju neverovatno,ja sam prezadovoljan. Na zadnjoj slici se vidi koliko jako sijaju,vidi razliku izmedju fara i njih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Jel si Ih držao nekad duže vreme upaljene, rekoše mi da na Transalpu moraju isključivo led maglenke pošto u suprotnom izvuče akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kad vozim nocu skoro uvek su upaljene,bilo je to i na duze relacije,danju ih palim ponekad,zasad nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan a šta ti je ovo ispod maglenki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan a šta ti je ovo ispod maglenki Led diodice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Laband Sta trazis ti u ovoj temi ,stara ljubav zaborava nema a? Ovakve maglenke si ti imao na tvom TA koliko ja znam,jer sam video na tvom oglasu da su bile,inace sijaju za sve pare,ja sam ih kupio preko Ebay-a,bile su oko 35 e koliko se secam. Ja sam ih kupio cisto radi fazona eto da ih imam jer mi je to oduvek privlacilo paznju ali one sijaju neverovatno,ja sam prezadovoljan. Na zadnjoj slici se vidi koliko jako sijaju,vidi razliku izmedju fara i njih ako ne sme da se bude ovde , onda se izvinjavam to su te maglenke, ima ih na kupindu.Ja sam u njih stavio led sijalice koje su tu više radi estetike, jako slabo sijaju. stavio sam ih iz razloga jer sam se plašio da ne preopteretim dinamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan imaš li neki link za te ˝diodice˝ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan volim ja i dalje TA, ali ne mogu da imam baš 2 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan volim ja i dalje TA, ali ne mogu da imam baš 2 motora Ako hoces iskreno posle TA samo RD 07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 13, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan volim ja i dalje TA, ali ne mogu da imam baš 2 motora Volis TA zato sto je bolji motor... u zivotu necu kupiti afriku...nemam gde da je upotrebim...sledeci motor kapiram da ce mi biti nesto tipa bmw 1100rt... Ajd da cujem kako vi razmisljate...sta cete posle TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan volim ja i dalje TA, ali ne mogu da imam baš 2 motora Ako hoces iskreno posle TA samo RD 07 tako sam i uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih RD 07,kao sto sam i rekao,ne bih prelazio sa Honde,TA 700 je vrh po meni ali bas skup,mislim za mene.Kad bi pale neke pare sa neba onda definitivno TA 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan nemoj pričati izbaci će i tebe iz ove teme , ali borićemo se mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih kupio novg TA 700 deluje mocno ali trazio sam ovde na forumu neko misljenje iz prve ruke, nekog ko ga vozi ali slaba vajda. Sve sto sam cuo je da navodno kvalitet materijala zaostaje za predhodnim modelima, navodno korodira itd.... Jel znate nesto vise o XL700V? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...