boki.64 1932 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Veci tank i bolje terenske sposobnosti.To je obicno razlog zasto se ide u ovakve akcije. Ima i drugi razlog, a to je da vlasnik hoce da ima jednostavno drugaciji motor! Ma slazem se, samo hocu da kazem da se posle grdne zajebancije i poprilicne kolicine potrosenih para(koja se inace nikada ne vrati prilikom prodaje), stvar obicno zavrsi kupovinom "terenskijeg" motora. (Kao u tvom slucaju na pr.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zna li neko neko gde mogu kupiti iglice za karburator za TA ´98 nije valjda da niko ne zna gde ima ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 19, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zna li neko neko gde mogu kupiti iglice za karburator za TA ´98 nije valjda da niko ne zna gde ima ovo Verovatno onaj ko zna jos nije procitao tvoj post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naruči preko Bere iz Subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba berin broj javi se na pp.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Veci tank i bolje terenske sposobnosti.To je obicno razlog zasto se ide u ovakve akcije. Ima i drugi razlog, a to je da vlasnik hoce da ima jednostavno drugaciji motor! Ma slazem se, samo hocu da kazem da se posle grdne zajebancije i poprilicne kolicine potrosenih para(koja se inace nikada ne vrati prilikom prodaje), stvar obicno zavrsi kupovinom "terenskijeg" motora. (Kao u tvom slucaju na pr.) Te prepravke su za one koji znaju voziti i znaju sta hoce od motora. Ja se ne nalazim ni u jednoj od te dvije kategorije pa pokusavam "terenskijim" motorom nadoknaditi neznanje u voznji i promjenom motora konacno dokazati da nije do mene vec do motora! Tank i maska su stvar ukusa, ali uloziti u izmjenu ovjesa na TA sigurno nije bacen novac za nekoga tko se hoce voziti po terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba berin broj javi se na pp.poz. Zvao sam Beru ali to kaže ide u setu koji košta oko 40-50e, viđao sam to u louis-u , samo nema za TA, pa sam mislio možda je neko već kupovao, pa da kaže gde hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba berin broj javi se na pp.poz. Zvao sam Beru ali to kaže ide u setu koji košta oko 40-50e, viđao sam to u louis-u , samo nema za TA, pa sam mislio možda je neko već kupovao, pa da kaže gde hvala Pa tako sam i mislio ali reko da se ne pravim mnogo pametan.To onda jedino da juris nesto polovno pa ako neko hoce da ti proda bez plovaka.Ako nesto iskopam javljam.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pre koji dan sam palio hondu, da malo proradi i primetio sam da mi ne radi kazaljka obrtomera. Posle par minuta je proradila pa ponovo pala na nulu. Isto sam primetio još jesenas, na poslednjoj vožnji. Jel neko imao sličnih problema i kako da to rešim? Kako uopšte funkcioniše obrtomer, na sajlu ili kabel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište ti je TA? Ako je stariji od '94-'95 imaš dva CDI-a od kojih je onaj levi, gledano u pravcu vožnje, zadužen za dve bobine i obrtomer. Probaj da im zameniš mesta pa vidi da li će se to opet dešavati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište ti je TA? Ako je stariji od '94-'95 imaš dva CDI-a od kojih je onaj levi, gledano u pravcu vožnje, zadužen za dve bobine i obrtomer. Probaj da im zameniš mesta pa vidi da li će se to opet dešavati? TA je '96- to je godište, ali ako se dobro sećam mislim da svakako ima 2 cdi-a. Probaću da im zamenim mesta. Jel to znači da mi jedan tj. levi ne valja? zato što motor dobro pali i radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda su konektori prljavi? Pregledaj to malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pre koji dan sam palio hondu, da malo proradi i primetio sam da mi ne radi kazaljka obrtomera. Posle par minuta je proradila pa ponovo pala na nulu. Isto sam primetio još jesenas, na poslednjoj vožnji. Jel neko imao sličnih problema i kako da to rešim? Kako uopšte funkcioniše obrtomer, na sajlu ili kabel? Поздрав Жељко. Ја сам имао исти проблем и био је у питању леви ЦДИ. Међутим, није се манифестовало само падањем казаљке обртомера већ се манифестовало и истовременим губитком снаге, престане да ради један цилиндар. Ако имаш исте симптоме онда је то то. Чини ми се да је колега Јошка успешно и квалитетно решавао наведени проблем. Срећно са поправком 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veci tank i bolje terenske sposobnosti.To je obicno razlog zasto se ide u ovakve akcije. Ima i drugi razlog, a to je da vlasnik hoce da ima jednostavno drugaciji motor! Ma slazem se, samo hocu da kazem da se posle grdne zajebancije i poprilicne kolicine potrosenih para(koja se inace nikada ne vrati prilikom prodaje), stvar obicno zavrsi kupovinom "terenskijeg" motora. (Kao u tvom slucaju na pr.) Ljubav je to,ja nisam nikad razmisljao sta ce biti kad budem(ako) budem prodavao motor. platio sam ga 2200e pre nepune dve godine,a dosad me kosta 3 jbg. Al neki dan kolega koji vozi trkalicu i nepozna modele Transalpa je pogadjao i kaze da je motor 2002-3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veci tank i bolje terenske sposobnosti.To je obicno razlog zasto se ide u ovakve akcije. Ima i drugi razlog, a to je da vlasnik hoce da ima jednostavno drugaciji motor! Ma slazem se, samo hocu da kazem da se posle grdne zajebancije i poprilicne kolicine potrosenih para(koja se inace nikada ne vrati prilikom prodaje), stvar obicno zavrsi kupovinom "terenskijeg" motora. (Kao u tvom slucaju na pr.) Ljubav je to,ja nisam nikad razmisljao sta ce biti kad budem(ako) budem prodavao motor. platio sam ga 2200e pre nepune dve godine,a dosad me kosta 3 jbg. Al neki dan kolega koji vozi trkalicu i nepozna modele Transalpa je pogadjao i kaze da je motor 2002-3 Zaboravih da napisem da je 94 godiste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 21, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ocistio disk i plocice sa MOTUL Brake clean i promenuo ulje u prednjoj kocnici MOTUL DOT 4 Da nije toliko zima napolju mislim da bih mogao stoppie da probam, tocak sada moze da blokira po komandi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze gde ima motul DOT 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 22, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ostao jos od pre pola godine kada sam burazeru menjao ulje u kocnicama. Sad se to ulje zove DOT 3 & 4 sa istim tackama kljucanja kao i DOT 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas 35 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd-subotica Motocikl: suzuki dr350, honda xl Prijavi odgovor kao problematičan drugaru treba manual, ako neko ima link bio bih zahvalan 2sejn: dot 4 mozes da kupis u bilo kojoj prodavnici moto delova, isto ulje ide i u auto i u motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK,hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan drugaru treba manual, ako neko ima link bio bih zahvalan 2sejn: dot 4 mozes da kupis u bilo kojoj prodavnici moto delova, isto ulje ide i u auto i u motor http://www.filestube...Manual-ENG.html http://www.filestube...+service+manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan drugaru treba manual, ako neko ima link bio bih zahvalan 2sejn: dot 4 mozes da kupis u bilo kojoj prodavnici moto delova, isto ulje ide i u auto i u motor http://www.filestube...Manual-ENG.html http://www.filestube...+service+manual Ne bi bilo lose da manuale i slicne stvari stavis u svoj prvi post u ovoj temi. Bilo bi svima lako dostupno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Postavljeno na prvu stranu teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan drugaru treba manual, ako neko ima link bio bih zahvalan 2sejn: dot 4 mozes da kupis u bilo kojoj prodavnici moto delova, isto ulje ide i u auto i u motor http://www.filestube...Manual-ENG.html http://www.filestube...+service+manual Ne bi bilo lose da manuale i slicne stvari stavis u svoj prvi post u ovoj temi. Bilo bi svima lako dostupno. Браво Алера! Браво Рајко! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Transalpinasi, danas sam se rastao od mog TA, predivan motor bio i zadovoljio sve moje potrebe. praticu temu iz prikrajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...