Arakis 5959 Napisano April 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i jako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto sam vec reko na slici se cini da zaklanja cajger ali nije teko. U pitanju je samo ugao slikanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malopre kupio u Super Veru Osram NightbreakerH4 sijalicu pa ću sutra da je namontiram. Ima da svetli za svih 620 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Malopre kupio u Super Veru Osram NightbreakerH4 sijalicu pa ću sutra da je namontiram. Ima da svetli za svih 620 dinara E konacno se i to desilo! Cekamo utiske!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma prvo hteo Xenon da nabudžim pa me nešto jedan drugar izradio...nije doneo kad je obećao. Danas bio u Veru da kupim Grčku farbu za jaja i slučajno video da prodaju i 1 kom brejkera, 620 dinara, imaju još dosta na lageru. Sutra ću da je namontiram, povežem i utičnicu od 12V, prekidač za sva4 žmigavca, podmazivač lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan prekidač za sva4 žmigavca Vezbaj, vezbaj, pa ces i na moju kamilu da stavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče već turih 2 komada na one, pih...Tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja ne sedim skrstenih ruku, nabavio sam neki cudan auspuh, zovu ga ljudi trioval skinuo fabricki i stavio samo na granu da cujem kako zvuci i morao sam da snimim malo i podelim sa vama mozda nece odma otvoriti snimak ali sacekajte jedno pola sata i radice a tu je i slika da se vidi kako izgleda tako montiran a sutra predstoji montaza kod majstora http://www.youtube.com/watch?v=S0qmUjdUmow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je odličan! A ružno li si ga montirao, užas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ružno li si ga montirao, užas... ;D sva sreca pa ce onu finu montazu odraditi majstor za auspuhe sutra a u nedelju cete cuti uzivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče već turih 2 komada na one, pih...Tenere... I kakvi su utisci? Meni je zarulja krepala, da li se isplati potraziti takvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlični! Stvarno svetli, ajd' da ne slažem, ali bar 50% bolje nego obična H4 sijalica. ja još imam problem na svojoj kacigi Nolan, imam ugrađen malo zatamnjen pinlock unutrašnji vizir, tako da mi je noću malo mračno ...sad sa Najtbrejkerom lepo i jasno vidim. Prema tome, kupuj i zameni za 2 minuta i miran si. Po potrošnji je potpuno ista kao i original. Nego...potroših skoro ceo WD40 sprej za pranje lanca (poslušao Dexterra)...ne bi verovali koliko smrada, crnila i prljavštine je izašlo?? Posle ga malo dotegao, podmazao i sad se i nečuje, a do juče je kloparao za sve pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazuje Mr regulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ščepao napon i ne pušta ga ispod 14V u svim uslovima potrošnje ;D Dobar je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Yess! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego...potroših skoro ceo WD40 sprej za pranje lanca (poslušao Dexterra)...ne bi verovali koliko smrada, crnila i prljavštine je izašlo?? Posle ga malo dotegao, podmazao i sad se i nečuje, a do juče je kloparao za sve pare ;D stvarno je bio gori od Gremlinovog ali ajde nikome nećemo reći :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego...potroših skoro ceo WD40 sprej za pranje lanca (poslušao Dexterra)...ne bi verovali koliko smrada, crnila i prljavštine je izašlo?? Posle ga malo dotegao, podmazao i sad se i nečuje, a do juče je kloparao za sve pare ;D stvarno je bio gori od Gremlinovog ali ajde nikome nećemo reći :-X Ajd ne preteruj, ni jedan nije bio prljav kao Gremlinov ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego...potroših skoro ceo WD40 sprej za pranje lanca (poslušao Dexterra)...ne bi verovali koliko smrada, crnila i prljavštine je izašlo?? Posle ga malo dotegao, podmazao i sad se i nečuje, a do juče je kloparao za sve pare ;D stvarno je bio gori od Gremlinovog ali ajde nikome nećemo reći :-X Mirko sine, nikome nećemo reći bez cega si do juce vozio motor... ;D ;D ;D Nego...potroših skoro ceo WD40 sprej za pranje lanca (poslušao Dexterra)...ne bi verovali koliko smrada, crnila i prljavštine je izašlo?? Posle ga malo dotegao, podmazao i sad se i nečuje, a do juče je kloparao za sve pare ;D stvarno je bio gori od Gremlinovog ali ajde nikome nećemo reći :-X Ajd ne preteruj, ni jedan nije bio prljav kao Gremlinov ;D ;D ;D E sto jeste, jeste bio prljav - ali tu je bio Vule Kawasaki i njegove male kucne carolije, i sad se lanac sija ko nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mirko sine, nikome nećemo reći bez cega si do juce vozio motor... ;D ;D ;D nećemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je bio gori od Gremlinovog ali ajde nikome nećemo reći :-X Mirko sine, nikome nećemo reći bez cega si do juce vozio motor... ;D ;D ;D nećemo Eto tako se to radi, vidis kako mozes da budes fin kad te |lepo zamolim" ;D ;D ;D A sad svi na spavanje da bi sutra u podne pili kafu na Uscu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja se Jopet poviJo ;D Samo ne umem sam da ugradim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se Jopet poviJo ;D Samo ne umem sam da ugradim.... kolko su te izasle rucice i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sekula GMbH ;D, ručice 7E, štitnici 10E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se Jopet poviJo ;D Samo ne umem sam da ugradim.... ne umem ni ja ... ali ja cu ti pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 23, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se Jopet poviJo ;D Samo ne umem sam da ugradim.... ideja : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...