Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Aha.

Ali dobro bi bilo više iskustava, naravno poštujem iskusno Bokilićevo mišljenje ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Aha.

Ali dobro bi bilo više iskustava, naravno poštujem iskusno Bokilićevo mišljenje ;)

Prvo odradi ono sto ti je rekao Bokilic pa ako treba jos  ;)

post-4412-12879019571584_thumb.jpg

mali048.gif

Ma nisam ja toliko malecki dečko, imam 1.8 m, ali čim ne mogu celim stopalom da stanem na asfalt osećam se nesigurno.

Možda sam ja sve to utripovao? ;D

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Sa tom visinom ne bi trebalo da ti je visok motor.I ja sam iste visine,a jos sam imao i vislje sediste od onog fabrickog,pa mi je bilo dobro.Sada kada je snizeno,jos je bolje :)

mali048.gif

Ma nisam ja toliko malecki dečko, imam 1.8 m, ali čim ne mogu celim stopalom da stanem na asfalt osećam se nesigurno.

Malo si se iskrivio zbok kicme ali nije to strasno spavaces jedno vreme na vratima i to je to. Ja sam po poslednjem merenju iz 1987 kada sam sluzio vojsku imao 178cm i osim kada silazim sa nekog ivicnjaka ili slicno uglavnom uspevam da imam uzemljenje. Problem je kad pokusam da guram motor unazad sedeci na njemu jer u prstima nema dovoljno snage da bih se odgurao ali tada sidjem sa motora pa oruk. A i greota je spustati taj motor ipak je to enduro! Ne znam kakvo ti je sediste (meni deluje ruznjikavo u toj boji) mozda iskoristis priliku da ga malo spustis i presvuces  ;)

Baš si ubo u suštinu, pre neki dan u Vajatu nisam šanse imao da motorče pomerim nožicama u nazad, morao je Miša pei da me odvuče sa šljunka do asfalta ;D...bilo je malo smešno :D

E baš ću da probam jedno 20 mm da spustim prednje vile, pošto me neki hard enduro zbog kičme (a i šire) ne interesuje, pa prenosim utiske.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

mali048.gif

ja kad spustim obe noge ne mogu sa oba stopala full da dodirnem zemlju nego tacno s prstima do pola prednjeg dela stopala.a ipak to mi je dovoljno da ga pomeram. medjutim, u praksi cesce spustam samo jednu nogu (na semaforu i drugim zastojima) i tada se malo nakosim na tu stranu i potpuno sam stabilan. mislim da mi niza pozicija, bas da kad stanem, da mogu full da spustim oba stopala do zemlje ne bi ni odgovarala/prijala. probaj da jos neko vreme vozis tako, mozda se naviknes.

Ma ne znam tačno...neki "Centar S" u Triše Keclerovića, kažu da imaju ovo na stanju u zadnje 3 godine stalno, 2386 dinara. "odrali me"....Natrpali gomilu nekih Hondi, Shoei kaciga i tako to.... ma neki "divljaci" ;D

Toliko o stalnom "trčanju da se sve kupuje preko grane", ovde kod nas ništa nema.

Ma ne znam tačno...neki "Centar S" u Triše Keclerovića, kažu da imaju ovo na stanju u zadnje 3 godine stalno, 2386 dinara. "odrali me"....Natrpali gomilu nekih Hondi, Shoei kaciga i tako to.... ma neki "divljaci" ;D

Toliko o stalnom "trčanju da se sve kupuje preko grane", ovde kod nas ništa nema.

Znaju oni da je to potrosni materijal kod TA! A cena, pa u Italiji kosta 20€ a ovde je nekih 25€ sto je samo 25% vise naravno na onu italijansku koja je uvecana jedno 40% (kada prodaju bliskim rodjacima) znaci da nije cudo sto doticna firma ima 300.000.000 poslovnog prihoda, naravno pricamo o dinarima  ;)

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

hvala na informaciji... eto prilike da ponovo vidim onu lepu afriku u coshku :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja