Mile123 165 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Plocice su 5000 dinara. Lanac i lancanici su, ako se ne varam oko 20000. Ne znam tačno, jer sam platio kreditnom karticom na 12 rata u Garage Moto Shop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 28, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio slične u Kompp.co lančanike i lanac za oko 14000 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem li ga, gde god sam gledao zlatni did je oko 14000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mile123 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Novembar 29, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki nacrt za cent. stender da probam da ga napravim sad kad nemam sta da radim.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Decembar 3, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko bi izasla okvirno generalna za transalpa? Zvao sam maistora u Ns i kaze od 15ooe pa na vise.. za motor koji je 94god. Radi se o vecoj potrosnji ulja pa bi verovatno i generalna u neko skorije vreme bila potrebna. Meni se cini to puno.. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 3, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Grille said: Ljudi koliko bi izasla okvirno generalna za transalpa? Zvao sam maistora u Ns i kaze od 15ooe pa na vise.. za motor koji je 94god. Radi se o vecoj potrosnji ulja pa bi verovatno i generalna u neko skorije vreme bila potrebna. Meni se cini to puno.. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Retko kome ovaj model Transalpa ne trosi bar malo ulja, a vecini trosi dosta samo se prave da ne znaju koliko sam primetio do sada. Ako ne trosi vise od pola litre na 1000 km vecina ljudi ne otvara. Otvaranje glave je od 200 do 500 evra zavisi od majstora. Delove polovne imas polovnih ocuvane za manje para i slicno. Imas I onu opciju dobro ocuvan agregat da se uveze od preko za po 500,600 evra pa se is koristi za delove itd. Moze I da se da na obradu ne znam koje su tu cene. Al to je sve krpljenje. Kad nesto zariba. Al ne mora da znaci da nece biti sve dobro duze vremena posle toga. Ako kupujes sve novo nasao sam ovde na forumu ovako neke cene: Karike po komadu 60 evra Gumice ventila 9 evra po komadu Komplet dihtunga oko 150 evra Lanac bregaste oko 80 evra. Zavisi sta, kako I kod koga se radi na kraju krajeva. Moze biti I 400 evra moze I 1400 sve zavisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Decembar 3, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Razmisljam o kupovini pa moram da znam u sta se upustam. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Decembar 4, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Pingvin37 je napisao: Retko kome ovaj model Transalpa ne trosi bar malo ulja, a vecini trosi dosta samo se prave da ne znaju koliko sam primetio do sada. Ako ne trosi vise od pola litre na 1000 km vecina ljudi ne otvara. Otvaranje glave je od 200 do 500 evra zavisi od majstora. Delove polovne imas polovnih ocuvane za manje para i slicno. Imas I onu opciju dobro ocuvan agregat da se uveze od preko za po 500,600 evra pa se is koristi za delove itd. Moze I da se da na obradu ne znam koje su tu cene. Al to je sve krpljenje. Kad nesto zariba. Al ne mora da znaci da nece biti sve dobro duze vremena posle toga. Ako kupujes sve novo nasao sam ovde na forumu ovako neke cene: Karike po komadu 60 evra Gumice ventila 9 evra po komadu Komplet dihtunga oko 150 evra Lanac bregaste oko 80 evra. Zavisi sta, kako I kod koga se radi na kraju krajeva. Moze biti I 400 evra moze I 1400 sve zavisi... Za 2000 koliko sam prosao sa mojim od kad sam ga kupio nije potrosio ni gram. Znaci definitivno imam najboljeg transalpa u Srbiji P.S. Da vozim ko baba, ne prelazim 6k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Decembar 4, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem da taj tvoj ne trosi. Moj je trosio oko 0.5l na 5000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 4, 2018 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kad predjes tih 6k....onda pocne da trosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Decembar 4, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i naveo da vozim mirno. Sve sto se vrti mora da trosi ulje, pogotovu kad se vozi na 8-9-10k u kontinuitetu. Mada nekako mi transalp nije za jurcanje, valjda sto sam jos zelen na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Decembar 4, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Moze da juri, ne moz' da stane!! Ali kad se stisnu obe kocnice do daske staje jos kako... Nego tacno je ovo za ulje, ako vozim umereno ne trosi ni gram a ako ga "cepam" zna da malo srkne ali u proseku 0,5l do sledeceg menjanja tj oko 5000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 4, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj trosi, taman onaj litar iz kantice sto ostane ode na dolivanje tokom godine. Svaki motor mora da trosi ulje, smo neki manje neki vise.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 6, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Red je da zameni ulje, al koje da mu sunem.Prethodni vkasnik je sipao 20w50, danas mi preporucuju za njega 15w50. I dal je tacna procena sa filterom 2.4litra.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 2.4 sa filterom, ostatak do 3l dolivas do sledece zamene. Ja sam koristio Ipone 15w50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kolicine to su kolege rekle. Sto se tice viskoziteta koliko me sećanje sluzi za nasu klimu je preporuka 10w-40. Ja tu gradaciju i koristim godinama. Gusca ulja ljudi koriste kada motor posustaje pa da ga manje trosi. Po meni ako je motor ok onda treba sto redje ulje posto se bolje zavlaci u zazore. Svakako bi se pridrzavao preporuka fabrike. Sto ze brenda tice, to je manje vise sve isto za istu specifikaciju. Ja koristim Bardahl ali sam koristio i druga. Ako je agregat i menjac ok, nema tu bitne razlike, samo promena na vreme i gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Decembar 6, 2018 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga vozi, nisam znao da moze ovako lagano na tocak !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita. I posle kazu fali TA snage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Decembar 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crko mu puž za kilometražu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 6, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam primetio, ali sam pomislio da grešim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 6, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kolicine to su kolege rekle. Sto se tice viskoziteta koliko me sećanje sluzi za nasu klimu je preporuka 10w-40. Ja tu gradaciju i koristim godinama. Gusca ulja ljudi koriste kada motor posustaje pa da ga manje trosi. Po meni ako je motor ok onda treba sto redje ulje posto se bolje zavlaci u zazore. Svakako bi se pridrzavao preporuka fabrike. Sto ze brenda tice, to je manje vise sve isto za istu specifikaciju. Ja koristim Bardahl ali sam koristio i druga. Ako je agregat i menjac ok, nema tu bitne razlike, samo promena na vreme i gasDo sada je sipano u nju motul 3000 20w50, kantica od 4 litre ode taman za sezonu, onaj kusur od litar ipo ode na dolivanje za nekih 5,6 hiljada godisnje. Sad dal da sipam redje neko ili da nastavim sa ovom gradacijom sta mi predlazete.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 7, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo preko Alija cijena 10tak evrica i 2 nedelje cekanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...