Mile123 165 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi sijalica juce, zamenio sam je sa novom automobilskom 60/55w jel neko stavljao led sijalicu u far?Cini mi se da se ova halogena mnogo greje, sto mi se i ne svidja bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno stavi LED H4, na mom bivšem TA je čučnula samo tako i svetli i danas za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Rajko koja ledena H4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio kod bear.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Posle lanca i lancanika sledeca investicija mi je led definitivno. Sa kinezom sam progledao kad sam uturio led 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam koristio led ali sam koristio Philips night vision sada ksenon. Philips jeste skupa ko djavo ali svetli za sve pare. Ona mi bolje sija od ksenona jer ovaj ocigledno rasipa svetlost posto staklo nije glatko nego original. Ako nije skup LED treba probati i uporediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Philipsa, koristim ih na kolima i stvarno su daleko bolje od obicne halogene. Ja ih nabavljam ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 24, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Lanac, lancanici I plocice stigli U planu su jos i svecice, ciscenje karburatora(varira mi ler za 200-300 o/min pa se nadam da ce ciscenje resiti to), sijalica (led ili Philips jos nisam odlucio), sediste da draga ne kliza ka meni i auspuh posto ovaj vec ima rupice... A onda sledece godine na bracno putovanje trandzom Edit: Predlozi iskusnijih vlasnika šta jos treba proveriti pred put su dobrodošli. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Gume, antifriz, kociono ulje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, KILEbg je napisao: Gume, antifriz, kociono ulje... Gume stavljen Mitas, videcemo kako se ponasa, za sad su ok mada vozim ko baba... Kociono ulje menjam kad i plocice, mada ga je prethodni vlasnik menjao pre 5000 (nije neki trosak pa ga menjam u kompletu sa plocicama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 26, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Mile123 said: Gume stavljen Mitas, videcemo kako se ponasa, za sad su ok mada vozim ko baba... Kociono ulje menjam kad i plocice, mada ga je prethodni vlasnik menjao pre 5000 (nije neki trosak pa ga menjam u kompletu sa plocicama). Gde si ako nije tajna kupio komplet tih Sava/Mitas guma I koliko te je izaslo za obe tj par? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih doduse za skuter OVDE pozvo telefonom stigla guma za 2 dana cak su oni i postarinu platili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A OVDE ti je cena prednje. Mislim da su ovi uvoznici i ako nisu najjeftiniji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna 14 500 rsd obe gume u Pilot sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mile123 je napisao: Nije tajna 14 500 rsd obe gume u Pilot sport. Koj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Terra force-r ako se dobro secam. Provericu veceras kad se vratim sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 27, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Terra Force R, kad nisi hteo E-09 Dakar pa da se vozis k'o gospodin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ni na asfaltu ne znam da vozim a kamoli van njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 27, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja, ima vremena B2T, licno imam odlicna iskustva sa Mitas programom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... Mitas pre vidi H2O nego bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Arakis je napisao: ... Mitas pre vidi H2O nego bajker U slobodno vreme koristim trandzu kao samohodne rašlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 27, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Imam punjenjenje na leru do 15, a isto na leru sa ukljucenjim svetlima oko 13.8 ili 13.9 otprilike padne. U voznji zavisi od svetala al isto se krece minimalno od 13.8 sa ukljucenim svetlima do maksimalno 14.9 bez ukljucenog svetla. Navodno ploca paljenja - namotaji dobri, CDI oba zamenjena jer su japanski fabricki odradili svoje, popravljeni ali I dalje zajebavali. Da stavim Joskin regler kod Rajka I novi akumulator i jos neke sitnice sad cim zima prodje pa da zavrsim sa strujom konacno. A onda voznja! Nazalost, salim se, ima jos da se sredjuje... Od estetike do potrosnih delova. Na kraju kad sve to uradim verujem da ce me I generalna cekati pre ili kasnije. Motor dobijen u nekoj zameni tako da nije bas mazen I pazen... Sredicemo. Ipak je to legendarni Transalp. Il ga volis I sredjujes ili ga prodajes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda ipak da staviš Joškin regler pa si miran sa strujom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 27, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Arakis said: Možda ipak da staviš Joškin regler pa si miran sa strujom Moracemo. I 12v punjac I led sijalicu itd. Jos jedan dobar povod doktore da se najedemo strudlica Za sve je kriva industrija piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/24/2018 at 10:51 AM, Mile123 said: Lanac, lancanici I plocice stigli U planu su jos i svecice, ciscenje karburatora(varira mi ler za 200-300 o/min pa se nadam da ce ciscenje resiti to), sijalica (led ili Philips jos nisam odlucio), sediste da draga ne kliza ka meni i auspuh posto ovaj vec ima rupice... A onda sledece godine na bracno putovanje trandzom Edit: Predlozi iskusnijih vlasnika šta jos treba proveriti pred put su dobrodošli. Ako nije problem da napišeš koliko si platio koji deo i gde si kupovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...